Megszületett Joaquin Phoenix és Rooney Mara kisfia

És nem is akárki után nevezték el! PS: elő a zsepikkel!

Megszületett Joaquin Phoenix és Rooney Mara kisfia

Rooney Mara kerekedő pocakját még májusban kapták lencsevégre, bár a tervek szerint a terhességet az utolsó pillanatig szerette volna titokban tartani a pár. Leszámítva a lesifotókat ez olyannyira jól sikerült, hogy – mint kiderült – Joaquin Phoenix és Rooney Mara babája már egy hónapja megszületett a Mirror információi szerint, úgy, hogy erről gyakorlatilag senki nem tudott. Vagyis majdnem senki!

A hírt ugyanis nem ők, hanem Victor Kossakovsky jelentette be a Zurich Film Festival kérdezz-felelek programjában, aki ennél édesebben nem is tudott volna bocsánatot kérni, amiért a Joker sztárja passzolta a filmes eseményt: „Nem mellesleg született egy kisfia, szóval a kis River érkezése miatt nem tud most itt lenni, hogy promózza a filmet.”

Ami a baba nevét illeti, már csak azért is nagyon megható, mert Joaquin testvére, River után kapta, aki 1993-ban halt meg drogtúladagolásban.

A párt ismerve egyébként sanszos, hogy nem árasztják el a netet cuki babafotókkal, tekintve, hogy Hollywood legdiszkrétebb sztárpárosáról beszélünk. Mindenesetre hatalmas gratuláció és Cosmo-puszi az egész családnak!

Még több

Sztárhírek