Megvan, ki alakítja majd Csingilinget az új Pán Péterben

Mert nyilván ebből is készül élőszereplős verzió…!

Megvan, ki alakítja majd Csingilinget az új Pán Péterben

Az Aladdin, a Dumbó és a Mulan után a Pán Péternek is lesz élőszereplős verziója – ezúttal nem olyan, mint a Johnny Depp-féle Én, Pán Péter, hanem a Disney meséjének feldolgozása.

Szóval benne lesz minden kedvenc szereplőd Wendyéken és az örök gyerek Pán Péter mellett: Hook kapitány, Mr. Smee és Csingiling is! Most pedig kiderült, ki fogja alakítani Péter tündéri segítőjét és legjobb barátját, Csingilinget az remake-ben: A Nap is csillag és a Feketék fehéren sztárja, Yara Sahidi!

Ez lesz az első alkalom, hogy egy afroamerikai színésznő alakítja a karaktert, így ez is olyan történelmi lépés a Disney részéről a sokszínűség felé, mint amikor Halle Bailey-t választották Ariel szerepére. (Csak remélni tudjuk, hogy a közönség ezúttal kedvesebb és elfogadóbb lesz...) A stúdió ugyanis mostanában egyre nyitottabb arra, hogy bármilyen színész megformálhassa azokat a szereplőket is, akiket azelőtt kizárólag a fehér bőrű sztárok játszhattak. A Disney és a film rendezője, David Lowery a Deadline értesülései szerint pedig alapból Yarát nézte ki Csingiling szerepére.

A Pán Péter és Wendy című filmhez egyébként nem Yara csatlakozott elsőként, hanem már három másik színész mellé került a csapatba. Egészen konkrétan Jude Law (!), aki Hook kapitányt alakítja majd, és a címszereplőket megformáló gyereksztárok, Alexander Molony és Ever Anderson a stáb biztos tagjai.

Még több

Sztárhírek