OMG: Lövések dördültek Taylor Swift lakása előtt

Ráadásul ebben a hónapban már másodjára!

OMG: Lövések dördültek Taylor Swift lakása előtt

Nyugi, Taylornak szerencsére nem esett baja, de így is elég ijesztő, ami történt. Ha esetleg eddig nem tudtad volna, Taylor Swift nemcsak énekesnő, hanem amatőr ingatlanbefektető is, az infók szerint ugyanis 50 millió dollárért, tehát több mint 15 milliárd forintért vásárolt ingatlanokat New York egyik legdrágább, Tribeca nevű negyedében.

És hát pont itt történt a napokban egy fegyveres rablás. A bűnözők a Patron of New York nevű luxusboltot akarták kirabolni, ez a bolt pedig pontosan Taylor egyik, 18 millió dollárt érő lakásának szomszédságában van.

A rendőrség beszámolója szerint a rablási kísérlet során több lövés is eldördült, de szerencsére senki nem sérült meg. Az azonban némi aggodalomra ad okot, hogy ebben a hónapban ugyanezen a környéken már ez volt a második fegyveres rablási kísérlet. Taylor helyében mi lehet, hogy inkább gyorsan túladnánk a közelben lévő lakásokon…

Az énekesnő egyébként még nem szólalt meg az ügy kapcsán, az utóbbi időben teljesen más kötötte le a figyelmét. Az elmúlt hetekben ugyaniskét jó barátnője is anya lett(Gigi és Katy), ő pedig olyan cuki volt, hogy mindkét babát meglepte egy-egy kézzel készített ajándékkal.

Még több

Sztárhírek