Eugénia hercegnő babája nem fog royalként felnőni

Átlagos életet szánna neki.

Eugénia hercegnő babája nem fog royalként felnőni

A napokban derült ki, hogy Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank első közös babájukat várják, aki 2021 elején születik majd meg. Mint kiderült, a pár egyáltalán nem szeretné, ha a baba royal címet kapna és ehhez méltó feladatokkal halmoznák el őt. A Vanity Fair forrása árulta el a bennfentes infót Erzsébet királynő unokájáról: „Eugénia tudja, hogy a titulus átok és áldás is lehet egyszerre, ő és Jack is átlagos életet szánnak a gyereküknek, akinek majd meg kell dolgoznia a saját pénzéért.”

View this post on Instagram

Jack and I are so excited for early 2021….👶🏻

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a bébi nem kap automatikusan HRH titulust, de ha a királynő ajándékként adná neki, a pár elutasítaná. Eugénia maga sem szeretne a későbbiekben senior royalként tevékenykedni, hiszen most is civil állása van, egy galéria igazgatója. Sőt, pénzbeli támogatást sem kap a királynőtől.

Nem ő az egyetlen, aki átlagos életet szánna a gyerekének. Meghan és Harry egy ideje azon fáradozik, hogy Archie a reflektorfénytől távol, a saját kortársai mellett nőjön fel, és még véletlenül se történjen meg az a tragédia az életében, amivel Harrynek is meg kellett küzdenie, hogy elveszítette édesanyját.

Még több

Sztárhírek