Meghan és Harry mégis valóságshow-ban fognak szerepelni?

Végre kiderült, mi igaz a pletykákból!

Meghan és Harry mégis valóságshow-ban fognak szerepelni?

Szeptember elején bombaként robbant a hír, miszerint Harry és Meghan a Netflixszel fog együtt dolgozni. A házaspár egy többéves szerződést kötött a céggel, amely kiterjed dokumentumfilmek, doku-sorozatok, fikciós sorozatok, játékfilmek és családi tévéprogramok készítésére is. Az ex hercegi pár tehát belevetette magát a showbiznisz világába – és bár a döntésüknek a fanok nagyon örültek, a királyi család már kevésbé volt elragadtatva.

A szerződés óta tehát mindenki izgatottan várja, vajon mi lesz Harryék első nagy dobása, mivel fognak debütálni a streaming szolgáltatónál. Bár erről a nagy dobásról továbbra sincsenek konkrét infók, az már most kiderült, hogy mi az, amiben biztosan nem fognak részt venni…

Néhány bulvárlap az elmúlt napokban azt szellőztette meg, hogy Meghannal és Harryvel egy netflixes valóságshow készül, amiben a nézők a pár életét követhetik majd nyomon. A belsős infók szerint három hónapon át követték volna őket a kamerák, és főképp a pár jótékonysági munkáira koncentráltak volna. Mindez elképesztően izgin hangzik, csak sajnos úgy néz ki, hogy ebből a Meghan-Harry valóságshowból semmi nem lesz.

Omid Scobie royal újságíró a minap egy Twitter-poszttal tisztázta a dolgot:

„Egyébként is nyilvánvaló volt, hogy a hír hamis, de most egy sussexi szóvivő is megerősítette, hogy a pár nem vesz részt semmilyen valóságshowban. A forrás szerint csak azoknak a műsoroknak folynak jelenleg a munkálatai, amiket a pár már korábban is megerősített, tehát lesz egy természetdokumentum-sorozat és egy nőkről szóló animációs sorozat.”

Kár… mi nagyon kíváncsiak lettünk volna Harryékre…

Még több

Sztárhírek