Végre kiderült, mennyit keres Kim Kardashian

Milliomos? Milliárdos? Most végre kiderül!

Végre kiderült, mennyit keres Kim Kardashian

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Kardashian-Jenner családnak anyagi gondjai nagyon nincsenek: a valaha volt legfiatalabb milliárdos Kylie Jenner (amit mondjuk azóta visszavontak tőle), és Kanye West szerint a nyáron Kim Kardashian is az lett. „Nagyon büszke vagyok a gyönyörű feleségemre, Kim Kardashian Westre, amiért hivatalosan is milliárdos lett. Átvészelted a legdurvább viharokat is, most pedig rád és a családodra mosolygott Isten”írta akkor a rapper, bár később kiderült, hogy a felesége vagyona mégsem érte el a dollármilliárdos álomhatárt. Szóval ideje tisztázni: most mégis mennyit keres Kim valójában? 

A Forbes idén júniusban 900 millió dollárra becsülte a reality sztár vagyonát, ami átváltva 282 milliárd forintot jelent. A becslést azután végezte az újság, miután a Coty nevű vállalat megvette a KKW Beauty 20%-át 200 millió dollárért (=62 milliárd Ft).

A beauty cége mellett Kim az Instagramon keresztül is rengeteg bevételhez jut. Egy 2019-es per során kiderült, hogy a popókirálynő 300-500 ezer dollár (= 94-156 millió Ft) közötti összeget kér el egyetlen Insta posztért, ahol egy cég termékét reklámozza. Egy gyors matek pedig azt is kihozza, hogy ha egy hónapban csak 4 szponzorált tartalmat tesz ki, Kim már akkor is lazán keresett 1 millió dollárt. 

Ennyivel azonban nem apadtak ki a források, hiszen ott van az alakformáló fehérneműket gyártó Skims nevű vállalkozása, amit tavaly indított útjára. Szeptemberben a TMZ kiderítette, hogy az oldal indulásától számított első néhány percben máris 2 millió dollárt hozott. Ehhez képest,a másik legismertebb alakformáló márka, a Spanxnek 4 millió dollár bevétele volt az első évben, méghozzá összesen.

És persze ott van még a Keeping Up With The Kardashians is. A valóságshow az értesülések szerint évadonként 10 millió dollárt (= 3 milliárd Ft) hoz a családnak, amit a főszereplők egymás között osztanak el, így mindenkinek 500 ezer dollár (= 156 millió Ft) jut. De bármilyen jól is lehetett vele keresni, a Kardashian-Jenner klán mégis úgy döntött, hogy nem folytatódik tovább a reality. Mert ugye nincs szükségük arra a 156 millió forintra…

View this post on Instagram

To our amazing fans – It is with heavy hearts that we’ve made the difficult decision as a family to say goodbye to Keeping Up with the Kardashians. After what will be 14 years, 20 seasons, hundreds of episodes and numerous spin-off shows, we are beyond grateful to all of you who’ve watched us for all of these years – through the good times, the bad times, the happiness, the tears, and the many relationships and children. We’ll forever cherish the wonderful memories and countless people we’ve met along the way. Thank you to the thousands of individuals and businesses that have been a part of this experience and, most importantly, a very special thank you to Ryan Seacrest for believing in us, E! for being our partner, and our production team at Bunim/Murray, who’ve spent countless hours documenting our lives. Our last season will air early next year in 2021. Without Keeping Up with The Kardashians, I wouldn’t be where I am today. I am so incredibly grateful to everyone who has watched and supported me and my family these past 14 incredible years. This show made us who we are and I will be forever in debt to everyone who played a role in shaping our careers and changing our lives forever. With Love and Gratitude, Kim

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kimnek mindezeken kívül egy saját appja is van, a Kim Kardashian: Hollywood 2014 indult. A következő évben a játék 71,8 millió dollár (= 22 milliárd Ft) bevételt hozott, aminek a celeb a 40% teszi zsebre.

Szóval ez külön-külön is rengeteg pénz, hát még összesen! Főleg, hogy a személyes megjelenéseket, Kim saját emojiait, a parfümkollekcióját és a Selfish című könyvét nem is számoltuk bele... *sóhaj*

Még több

Sztárhírek