Meghan teljesen kiakadt – szerinted jogosan?

Elmondta, mit érez egy bizonyos dologgal kapcsolatban.

Meghan teljesen kiakadt – szerinted jogosan?

Harry herceg és Meghan hercegné élete az utóbbi hónapokban nagyon megváltozott, minden jel arra utal például, hogy a volt színésznő politikai karriert fontolgat. Talán éppen ezért készítettek férjével közösen egy olyan videót, amelyen szavazásra buzdítják az embereket az amerikai elnökválasztáson. A palota nagyon kiakadt a felvételeket látva, hiszen a royalok számára szigorúan tilos bármilyen politikai véleményt megfogalmazni, a pár ezzel súlyos szabályszegést követett el.

Harry és Meghan azonban nem hagyta magát, még tovább mentek, aláírtak egy szerződést a Netflix-szel és most úgy tűnik, hamarosan elkezdenek forgatni velük egy reality show-t. Igen, jól olvastad! A fentiek miatt persze extra nagy az érdeklődés irántuk, ami miatt sokszor félinformációk látnak róluk napvilágot.

Meghan ezt egyre nehezebben bírja, erről beszélt a Fortune Most Powerful Women elnevezésű virtuális konferenciáján.

„Azt kell választanunk, ami igaz, megbízható médiára van szükségünk, olyan hírforrásokra, amelyek az igazat mondják nekünk… Amikor tudod, hogy valami hamis, jelentsd, beszélj róla! (…)

Amikor botokról és trollokról beszélünk, az olyan, mintha a jövőben élnénk. Olyan futursztikusan hangzik, de valójában ez a jelenlegi helyzet, ez formálja, hogyan lépünk egymással kapcsolatba online – és ez az, ami nagyon fontos” – mondta Meghan talán egy kissé indulatosan.

Tényleg nem lehet könnyű nekik, napi szinten nagyon sokat írnak róluk, a brit sajtó pedig különösen kegyetlen velük a mai napig.

Még több

Sztárhírek