Titokban férjhez ment a Star Wars sztárja?

Elég árulkodó képek készültek Daisy Ridleyről!

Titokban férjhez ment a Star Wars sztárja?

A Star Wars hősnőjét, Reyt alakító Daisy Ridley úgy néz ki, titokban férjez ment! Daisy és a szintén színész pasija, Tom BatemanGyilkosság az Orient expresszen című film forgatásán találkozott még 2017-ben, azóta alkotnak egy párt. Tavaly februárban összeköltöztek, nyár óta pedig azt pletykálják, Tom eljegyezte a szerelmét.

Egészen pontosan múlt év júniusában szúrtak ki a fanok egy vadiúj gyűrűt Daisy ujján, amikor az All Points East fesztiválon vett részt. Ezután pedig állítólag hallották, ahogy a színész a menyasszonyaként mutatja be a sztárt. „Tom egy chicagói fodrászszalonban a menyasszonyaként mutatta be Daisyt az ott dolgozóknak. Ölelkeztek és csókolóztak, és úgy tűnt, Daisy ujján ott ragyogott egy gyűrű is”– nyilatkozta akkor egy forrás a Daily Mailnek.

Most pedig néhány lesifotó (amiket ide kattintva nézhetsz meg) azt mutatja, hogy talán már az esküvő is megvolt! A színészpár Londonban sétálgatott, amikor lencsevégre kapták őket, a fotókon pedig nemcsak az látszik, milyen szupercsinosan öltözött fel Daisy és milyen jól áll Tomnak a fehér póló-fekete naci kombó, hanem a közeli képeken nagyon úgy tűnik, a páros mindkét tagja karikagyűrűt visel.

Egyébként nem csoda, hogy Daisy ilyen csini outfitet választott, a szerelmesek ugyanis Tom édesanyjával, Louise Fawkner-Corbett-tel ebédeltek.

Bár sem Daisy, sem Tom nem nyilatkozott a dologról (a Star Wars sztárja kifejezetten óvja a magánéletét), és az sem biztos, hogy valaha bejelentik a nagy hírt, de ha tényleg összeházasodtak, akkor mi innen is gratulálunk nekik!

Star Wars Ok GIF - Find & Share on GIPHY

Még több

Sztárhírek