Brad Pitt bekeményített, így készül a gyermekelhelyezési tárgyalásra

Mi lesz ennek a vége…?

Brad Pitt bekeményített, így készül a gyermekelhelyezési tárgyalásra

Nem is olyan régen még arról szóltak a hírek, hogy a botrányos szakítás után végre rendeződni látszik Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata. A pár ezen a nyáron rendszeresen találkozott egymással – Brad Pittet is többször lencsevégre kapták, amint motorjával éppen behajt exneje otthonába. Most azonban úgy tűnik, mindez csak a vihar előtti csend volt.

Az első bomba akkor robbant, mikor néhány hete kiderült, hogy Brad Pittnek van egy új, nem is akármilyen barátnője van. A színész egy Nicole Poturalski nevű 27 éves modellel jár, aki nem mellesleg nyitott házasságban él egy 68 éves üzletemberrel, és pont úgy néz ki, mint Angie 20 évvel ezelőtt. (Ugye mondtuk, hogy komplikált az ügy?)

A hírek szerint már ez is aggasztani kezdte Angelinát, de igazán csak az dühítette fel, amikor volt férje lazán elvitte új barátnőjét abba a francia kastélyba, ahol Angelina és Brad évekkel ezelőtt összeházasodott. Hogy még szebb legyen a történet, Brad az utazást pont egykori házassági évfordulójukra időzítette. (Annyira romantikus! Ja, nem…)

Az eset után nem sokkal jött is a hír, miszerint Angie már a családterápián sem hajlandó többé részt venni Braddel. Az ismét felerősödő viszálynak azonban ezzel még nincs vége, Angelina húzására ugyanis Brad Pitt is bekeményített. Az expár gyermekelhelyezési tárgyalására október 5 és 23 között kerül sor, a US Weekly információi szerint pedig Brad azt tervezi, hogy Angelina Jolie egykori színésztársát is beidézteti tanúnak. Jillian Armenante-vel Jolie még az 1999-es Észvető című filmben játszott együtt – ezért a szerepéért egyébként Angie Oscart is kapott -, majd évekkel később a 2007-es Hatalmas szív című filmben is együtt szerepeltek.

Hogy pontosan mi a terve a színésznek Jilliannel, azt egyelőre nem tudni. De van egy olyan sejtésünk, hogy ez a bizonyos gyermekelhelyezési tárgyalás sem fog botrányok nélkül lezajlani…

Még több

Sztárhírek