Meghan elvesztette a pert a brit lapok ellen

Nagyon rossz hírt kapott a hercegi pár.

Meghan elvesztette a pert a brit lapok ellen

Meghan Markle még 2018-ban írt az édesapjának, Thomas Markle-nek egy ötoldalas levelet, nem sokkal azután, hogy a férfi nem ment el lánya esküvőjére. Ezt az írást az apuka jóvoltából valamivel később megkaparintották a brit lapok, akik teljes egészében leközölték a tartalmát, sőt egy írásszakértővel is elemeztették.

Utóbbi olyanokat mondott, hogy a hercegné nárcisztikus, manipulatív és csak az anyagiak motiválták, amikor tollat ragadott… Rettenetesen hangzik, igaz?

Naná, hogy a fentiek miatt Harry herceg és Meghan is nagyon kiakadtak, Diana hercegnő kisebbik fia úgy érezte, mindenáron meg kell védenie feleségét a médiától, hiszen az anyjának annak idején pont a túlzott figyelem okozta tragikus halálát.

Ezért a royalok beperelték az újságokat, a bíróság pedig mai napig tárgyalja az ügyüket. Illetve csak tárgyalta, mert most úgy néz ki, Meghan veszített.

Legalábbis részben: a bíró úgy döntött, a lapkiadó használhatja önmaga védelmére azt a könyvet, ami a múlt hónapban jelent meg a royal párról. A szabadság nyomábanról van szó, amit állítólag a szerzők Meghanék együttműködésével írtak. A hercegi pár tagadja, hogy így lett volna, ám a döntés már megszületett. A következő tárgyalásra januárban kerül sor, de nem az lesz az utolsó…

Még több

Sztárhírek