A Trónok harca írója végre elárulta, melyik jelenetet utálta a legjobban a sorozatban

Meg fogsz lepődni, de nem az utolsó évadról van szó!

A Trónok harca írója végre elárulta, melyik jelenetet utálta a legjobban a sorozatban

A Trónok harca kétségtelenül minden idők egyik legsikeresebb sorozatává nőtte ki magát, ám sokan úgy gondolják, hogy az utolsó évad sok tekintetben hatalmas csalódás volt. Éppen ezért talán mindenkinek meglepő lesz az, amit az eredeti könyvek szerzője, George R. R. Martin nyilatkozott nemrég.

Az író ugyanis elmondta, hogy melyik volt az a rész, azon belül pedig pontosan az a jelenet, amit a legjobban utált a sorozatban. Az ember persze rögtön azt gondolná, hogy biztos a 8. évadra gondol, hiszen lássuk be, onnan szinte bármit ki lehetne emelni. George azonban a sorozat legelejével nincs megelégedve, méghozzá egy olyan jelenettel, ami talán kevesek emlékezetében marad meg:

„A 8 évad alatt a legkevésbé szeretett jelenetem egyértelműen az első évadban volt, amikor Robert király vadászni ment. Négy pasas sétálgat az erdőben, miközben dárdákat cipelnek” – kezdte a mondandóját, majd arra is kitért, hogy a valóságban ez mennyire másképp lett volna:

„Könyörgöm! Kellettek volna pavilonok, vadászok, kutyák, kürtök! Így megy vadászni egy igazi király! Nem indul el a 3 haverjával, remélve, hogy véletlenül összefutnak egy vaddisznóval!”

Azt persze meg kell jegyezni, hogy George R. R. Martin egyáltalán nem írt ilyen jelenetet a sztoriba, de lássuk be, a sorozat sokkal jobb volt addig, amíg az író könyvei alapján készült a forgatókönyv…

Ha nosztalgikus hangulatba kerültél, ez a bizonyos elbénázott vadászós jelenet az első évad 6. epizódjában volt!

Még több

Sztárhírek