Ha nem olvadsz el Katalin hercegné új videójától, akkor semmitől!

Spoiler: nem ő az egyetlen a felvételen, akiért érdemes rajongani!

Ha nem olvadsz el Katalin hercegné új videójától, akkor semmitől!

Kétségtelen, hogy az angol királyi család legjobban körülrajongott tagja Katalin hercegné: nincsenek allűrjei, kedves, nem lázad, mint Meghan, egyszerűen teszi a dolgát, és tökéletesen belesimul a royal hétköznapokba. Amikbe az utóbbi időben egyre gyakrabban kaptak bepillantást a rajongók, hiszen több projektet és találkozót is online, gyakorlatilag az egész világ szeme (képernyője) előtt intéztek Vilmos herceggel.

Így jöhetett létre 2020 legcukibb meetingje is, amin Katalin és Vilmos mellett egy koala, Grace is részt vett. Na jó, rajtuk kívül még helyi üzletemberek is bekapcsolódtak, a téma pedig – így már nem olyan meglepő módon – az ausztrál Kenguru-szigeten pusztító tűzvész volt, ami még januárban söpört végig a térségen.

A cukiságot kezében tartó Dana Mitchell, aki nem mellesleg vadaspark tulajdonos, és több ezer állatnak adott menedéket a tűzvész pusztításakor, részletesen beszámolt róla a hercegi párnak, milyen hatással volt a térség élővilágára, köztük a koala populációra a tűz, és hogyan zajlik a megmentett állatok vadvilágba való visszatelepítése.

„Ó, nézd! De édes! Annyira nagyon cuki!” – hangzott el Katalin reakciója, amikor kiszúrta a Dana ölében ülő koalát, aki láthatóan Vilmos herceget is elvarázsolta: „Nagyon jól néz ki! Úgy tűnik, nagyon boldog életet él ott.” De nem is húzzuk tovább az időt, itt csekkolhatod az elképesztően aranyos jelenetet.

Még több

Sztárhírek