Breaking: megszületett Nicki Minaj első babája

Szokj hozzá a gondolathoz, hogy a világ leglazább női rappere mostantól anyuka!

Breaking: megszületett Nicki Minaj első babája

Ideje behűteni egy kis pezsgőt, és nem, nem csak azért, hogy koccints egyet a hétvégére a barátnőiddel. Részünkről emeljük a Cosmo koktélunkat Nicki Minajra, aki – dobpergés – világra hozta első, Kenneth Pettyvel közös kisbabáját.

Mindezt a People magazin erősítette meg, és azt is elárulta, hogy a pici szeptember 30-án érkezett meg. Igaz, a rapper hivatalos bejelentése még nem landolt a közösségi médiában, de tekintve, hogy hónapokig titkolta terhességét, amikor a semmiből hirtelen terhes pocakot villantott, simán elképzelhető, hogy még heteket várnunk kell az első babafotóra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#Preggers 💛

Barbie (@nickiminaj) által megosztott bejegyzés,

Hogy egyelőre el sem tudod őt képzelni anyaszerepben? Pedig a sztár jó ideje játszik már a gondolattal. 2014-ben egészen pontosan azt nyilatkozta a Complexnek, hogy a legnagyobb álma egyértelműen az anyaság. A legnagyobb félelme pedig az, hogy ott áll majd az 5. lemezével és egy rakás pénzel úgy, hogy elszaladt mellette az élete. 5 évvel később (milyen mágikus!) pedig arról tweetelt rajongóinak, hogy visszavonul és végre családot alapít. Projekt pipa, mi pedig szívből gratulálunk a picihez.

via GIPHY

Még több

Sztárhírek