Sztárok, akikről az utolsó pillanatig nem tudták, hogy halálos betegek

Az egész világ elől titkolták, hogy közel a vég. Ismerd meg a történetüket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sztárok, akikről az utolsó pillanatig nem tudták, hogy halálos betegek

David Bowie

David Bowie 2016-os halála szabályosan sokkolta a film-, és zenevilágot világszerte, arról nem beszélve, mit éreztek a fanok, akik mit sem sejtettek kedvencük rák ellen vívott harcáról. A legenda 18 hónapon át küzdött hősiesen, ám végül sajnos a betegség győzött. Bowie maga határozott úgy, hogy nem tudatja a nyilvánossággal állapotát, csendben és békében szeretett volna elmenni.

 

Steve Jobs

Steve Jobs halála mindenkit lesújtott és nagyon meg is lepett 2011-ben, ugyanis az Apple ügyvezetője szinte senkinek nem árulta el, hogy két évtizeden keresztül küzdött a hasnyálmirigyrákkal. A zseni üzletember nem volt egyedül utolsó óráiban, mellette voltak a testvérei, a gyerekei és szerelme is. Kaliforniában október 16-a azóta úgy szerepel a könyvekben, mint Steve Jobs Day, vagyis Steve Jobs napja. A netezők azóta is őrzik emlékét, gyakran kerülnek elő híres mondásai.

Freddie Mercury

A Queen nagyszerű énekese, Freddie Mercury AIDS-ben szenvedett, a nyolcvanas években sajnos még nagyon keveset tudtak a betegségről, így nagyon könnyen terjedt. A sztár nem volt hajlandó elárulni a világnak, min megy keresztül, csak a szerettei és zenésztársai tudták, hogy hamarosan itt a vége. Freddie Mercury azóta is legenda, rajongói soha nem fogják elfelejteni. Utolsó otthonának kerítéséből a fanok emlékművet alakítottak ki.

Alan Rickman

Mindenkit sokkolt a hír, amikor 2016 januárjában kiderült, meghalt a Harry Potter sztárja, Piton professzor, vagyis Aalan Rickman. A színészlegenda nem akarta, hogy az egész világ tudjon a rákkal vívott harcáról, inkább csendben ment el. Utolsó óráiban mellette volt felesége, akivel szinte még gyerekként szerettek egymásba.

„Nincsenek szavak arra, mennyire sokkolt és lesújtott a hír, amit most hallottam, hogy Alan Rickman meghalt” – írta Twitteren akkor a Harry Potter írónője, J. K. Rowling.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: alan rickman betegség david bowie freddy mercury halálos betegség rák steve jobs sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Elkészítették Diana hercegnő esküvői ruhájának gót változatát

Elkészítették Diana hercegnő esküvői ruhájának gót változatát

Megszületett Diana hercegnő menyasszonyi ruhájának gót koppintása - de vajon zseniális vagy nagyon gáz húzás volt? Szerintünk előbbi, de dönts te!

Erzsébet királynőt újabb súlyos veszteség érte

Alig temették el férjét, Fülöp herceget, el kellett búcsúznia jó barátjától, a 86 éves korában elhunyt Sir Michael Oswaldtól.

Zac Efron szakított barátnőjével

Kész, ennyi volt, vége! Nem létezik többé Zac Efron és Vanessa Valladares párosa!

Ezt nézd meg! 16 éves fotó az egyetemista Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Katalin hercegné és Vilmos herceg még az egyetemen ismerkedtek meg, ahol mind a ketten művészeti diplomát szereztek. Meg fogsz lepődni, menniyre másképp néztek ki akkoriban!

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.