Vilmos herceg borzasztóan berágott Harryre

Újabb könyv jelent meg az angol királyi családról, ezzel újabb sérelemről lerántva a leplet.

Vilmos herceg borzasztóan berágott Harryre

Kapaszkodj meg, de nem A szabadság nyomában az egyetlen royal témájú könyv, ami idén az üzletek polcaira kerül. Egy újabb gyöngyszem, a Battle of Brothers (Testvérek csatája – by the way: szerintünk egy Trónok harca epizód címének is simán elmenne) Vilmos és Harry meglehetősen túlterhelt kapcsolatára épít. Amiről valójában a mai napig nem tudunk túl sok konkrétumot, valószínűleg ez is indokolja, hogy a könyv kiadója potenciált látott benne.

Mindenesetre a könyv elkészült, így fény is derülhetett a köztük húzódó feszültség egyik legfontosabb okára. Egészen pontosan arra, hogy Harry senkinek, értsd: még a saját családjának sem volt hajlandó elárulni, kik Archie baba keresztszülei.

Az angol királyi családban – egészen Meghan érkezéséig – elképzelhetetlen volt, hogy nagy volumenű dolgok ilyen szinten a nyilvánosságot megkerülve történjenek. Hiszen, most őszintén, az adófizetők miért ne mozizhatnának a pénzükön forgatott valósgshown (=a királyi család mindennapjain)?

„Megtagadták, hogy nyilvánosságra kerüljenek a kicsi keresztszüleinek nevei. Az uralkodó, a palota, és szinte minden érintett elvárta volna, hogy publikus legyen a dolog, és a világ igenis tudjon róla, kik a baba keresztszülei. Hiszen hogyan lehetne megítélni egy ismeretlen alkalmasságát a feladatra? Archie keresztszüleinek neve azonban a mai napig titok.” – írja a könyv szerzője, Robert Lacey.

A Sunday Times időközben olyan infókhoz jutott, miszerint a feladatra Harry egykori dadáját, Tiggy Pettifert, és Harry egyik közeli barátját és mentorát, Mark Dyerrelt kérte fel a pár. Mivel azonban ezt a mai napig nem erősítette meg egyikük sem, fogalmunk sincs róla, hogy tény, vagy szimpla spekuláció a dolog.

Még több

Sztárhírek