Vilmos herceg borzasztóan berágott Harryre

Újabb könyv jelent meg az angol királyi családról, ezzel újabb sérelemről lerántva a leplet.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vilmos herceg borzasztóan berágott Harryre

Kapaszkodj meg, de nem A szabadság nyomában az egyetlen royal témájú könyv, ami idén az üzletek polcaira kerül. Egy újabb gyöngyszem, a Battle of Brothers (Testvérek csatája – by the way: szerintünk egy Trónok harca epizód címének is simán elmenne) Vilmos és Harry meglehetősen túlterhelt kapcsolatára épít. Amiről valójában a mai napig nem tudunk túl sok konkrétumot, valószínűleg ez is indokolja, hogy a könyv kiadója potenciált látott benne.

Mindenesetre a könyv elkészült, így fény is derülhetett a köztük húzódó feszültség egyik legfontosabb okára. Egészen pontosan arra, hogy Harry senkinek, értsd: még a saját családjának sem volt hajlandó elárulni, kik Archie baba keresztszülei.

Az angol királyi családban – egészen Meghan érkezéséig – elképzelhetetlen volt, hogy nagy volumenű dolgok ilyen szinten a nyilvánosságot megkerülve történjenek. Hiszen, most őszintén, az adófizetők miért ne mozizhatnának a pénzükön forgatott valósgshown (=a királyi család mindennapjain)?

„Megtagadták, hogy nyilvánosságra kerüljenek a kicsi keresztszüleinek nevei. Az uralkodó, a palota, és szinte minden érintett elvárta volna, hogy publikus legyen a dolog, és a világ igenis tudjon róla, kik a baba keresztszülei. Hiszen hogyan lehetne megítélni egy ismeretlen alkalmasságát a feladatra? Archie keresztszüleinek neve azonban a mai napig titok.” – írja a könyv szerzője, Robert Lacey.

A Sunday Times időközben olyan infókhoz jutott, miszerint a feladatra Harry egykori dadáját, Tiggy Pettifert, és Harry egyik közeli barátját és mentorát, Mark Dyerrelt kérte fel a pár. Mivel azonban ezt a mai napig nem erősítette meg egyikük sem, fogalmunk sincs róla, hogy tény, vagy szimpla spekuláció a dolog.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: angol királyi család archie baatle of brothers harag harry herceg keresztszülők meghan testvérek új könvy vilmos herceg vita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ők a királyi család leglazább tagjai

Ők a királyi család leglazább tagjai

Ha már unod egy kicsit a királyi család azon tagjait, akik napi szinten szerepelnek az újságokban, ismerkedj meg most azokkal, akik velük szemben méltatlanul kevés figyelmet kapnak. Szuper jó fejek és lazák, nézd meg, kik ők!

95 éves lett Erzsébet királynő, elhoztuk a legemlékezetesebb szettjeit

Erzsébet királynő az egyik legbefolyásosabb női alakja a történelmünknek, aki nem csak uralkodóként alkotott maradandót, hanem az öltözködésében is. Születésnapja alkalmából utánajártunk, hogyan változott a királynő stílusa az elmúlt évtizedek alatt.

Lizzo meztelen fotójával fontos dolgot üzen neked

FYI: az önbizalmadnak pont Lizzo meztelen fotójára volt szüksége, még ha elsőre picit furának is tűnhet a dolog.

Sokkoló dolog derült ki a Bridgertonról

Maga a Bridgerton színésznője, Nicola Coughlan árulta el, miből merített inspirációt a sorozat a Featherington család megelevenítésekor.

Elkészítették Diana hercegnő esküvői ruhájának gót változatát

Megszületett Diana hercegnő menyasszonyi ruhájának gót koppintása - de vajon zseniális vagy nagyon gáz húzás volt? Szerintünk előbbi, de dönts te!

Erzsébet királynőt újabb súlyos veszteség érte

Alig temették el férjét, Fülöp herceget, el kellett búcsúznia jó barátjától, a 86 éves korában elhunyt Sir Michael Oswaldtól.

Zac Efron szakított barátnőjével

Kész, ennyi volt, vége! Nem létezik többé Zac Efron és Vanessa Valladares párosa!

Ezt nézd meg! 16 éves fotó az egyetemista Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Katalin hercegné és Vilmos herceg még az egyetemen ismerkedtek meg, ahol mind a ketten művészeti diplomát szereztek. Meg fogsz lepődni, menniyre másképp néztek ki akkoriban!

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.