Khloé Kardashian még egy babát szeretne a pasitól, aki megcsalta

Úgy tűnik, végleg megbocsátott neki.

Khloé Kardashian még egy babát szeretne a pasitól, aki megcsalta

2019 egyik legnagyobb sztárbotránya robbant ki, amikor Khloé Kardashiant megcsalta a pasija. A dolog azért volt igazán ciki, mert Tristan Thompson Khloé húgának, Kylie Jennernek a legjobb barátnőjét szúrta ki magának. A pletykák szerint nemcsak flörtöltek, de egy egész estét együtt töltöttek, aminek azonnal híre ment a családban. A fanok örültek neki, hogy a sztáranya megszabadult Tristantól, ugyanis a pasi sosem volt a hűség mintapéldánya, sőt elvileg még a közös babájuk születésekor is képes volt megcsalni a Khloét…

Több mint egy év eltelt az eset óta, és már hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy Khloé és Tristan nemcsak kibékültek, de a karantént is együtt töltötték. Sőt, a People szerint a sztár készen áll arra, hogy újra babát szüljön Tristannak és ezzel adjon egy kistesót a lányának, True-nak. A történet pedig azért hihető, mert Khloé pont a napokban osztott meg néhány családi fotót, amin boldogabbnak tűnnek, mint valaha!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés, Okt 3., 2020, időpont: 1:25 (PDT időzóna szerint)

A forrás azt is elárulta, hogy minden nagyon jól működik most a pár között: „Khloé most a legboldogabb. Tristan Los Angelesben lakik vele és True-val… A kislányra koncentrálnak, és sok közös programot szerveznek. Khloé hisz benne, hogy minden jó lesz azután is, hogy Tristan újra munkába áll. Lenyűgözte, mennyit fejlődött az elmúlt időszakban” – mesélte, majd hozzátette: „Együtt tervezik a jövőjüket, és alig várják, hogy még egy babájuk legyen. True szuper nagy testvér lesz.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tristan Thompson (@realtristan13) által megosztott bejegyzés, Jún 27., 2020, időpont: 12:47 (PDT időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek