Hoppá, Shawn Mendes és Camila Cabello kapcsolata nem indult zökkenőmentesen

A sztárpasi hosszú idő után először beszélt a magánéletéről.

Hoppá, Shawn Mendes és Camila Cabello kapcsolata nem indult zökkenőmentesen

2019 nagyjából Khloé Kardashian szakításáról és a Shawn-Cabello szerelemről szólt. A pár júniusban jött össze, ám akkor nem sokat árultak el a kapcsolatukról (a közös lesifotók megtették helyettük). A karantén alatt aztán teljesen eltűntek a kíváncsi szemek elől, így beindult a találgatás, vajon együtt vannak-e még. Nemrég erre is választ kaptunk, amikor Camila gyönyörű szerelmes üzenetet fogalmazott meg az Instáján.

Most pedig Shawn is mesélt végre az érzéseiről, amikor a radio.com-nak adott interjút. Az új albumát, a Wondert promózta, de elárult néhány bennfentes infót is a kapcsolatuk elejéről, ami elég döcögősen indult: „Úgy gondoltam magamra, mint egy érzelmes, nyitott srácra mindaddig, míg nem bontakozott ki a kapcsolatom egy olyan emberrel, akit igazán szeretek. Rájöttem, hogy túl nagy az egóm, és nem akarom megmutatni neki a gyenge és sértődős oldalam. Erős férfi akartam lenni. Valójában mérgeztem a kapcsolatunkat.

Shawn nemcsak azt vallotta be őszintén, hogy félt sebezhetőnek tűnni, de azt is megosztotta a hallgatókkal, hogy senki nem motiválja úgy, mint Camila: „Emlékszem, amikor több koncepciót is kitaláltam az albumhoz, ő bátorított, hogy gyerünk, csináljam. Minden hónapban elmondta, hogy fantasztikus dolgot alkotok, és az emberek nagyon különlegesnek fogják gondolni, csak ne hagyjam abba.” Ezek után mondja valaki, hogy nem Shawmila a legcukibb sztárpár!

via GIPHY

Még több

Sztárhírek