2020.10.07.@ 11.10

Harry majdnem elsírta magát egy nyilvános eseményen

És ezen egyetlen percig sem csodálkozunk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry majdnem elsírta magát egy nyilvános eseményen

Diana legkisebb fia, Harry herceg valószínűleg soha nem felejti el élete legmegalázóbb nyilvános eseményét azon a bizonyos márciusi napon, amikor utoljára tette tiszteletét a többi royal előtt főállású hercegként.

A Nemzetközösségi Napon készült felvételeket azóta ízekre szedték, kielemezték, és az ott történtek az egyértelmű bizonyíték rá, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg olyannyira neheztel Harryék döntése miatt, miszerint maguk mögött hagyják a royal életmódot, hogy falat emeltek maguk köré.

Na de nézzük, mi történt aznap, és miért került elő pont most ez a féléves sztori. A Nemzetközi Nap volt ugye az utolsó nyilvános esemény, ahol Meghannek és Harrynek – tetszett vagy sem – kötelezően részt kellett vennie. Viszont, hogy a palota éreztesse, a kiválásuk után soha többé nem lesz olyan a viszony, mint előtte, a pár nem vonulhatott be a királynővel együtt, hanem már az uralkodó érkezése előtt helyet kellett foglalnia a teremben. (Jól érzed, ez borzasztóan megalázó egy hercegnek…) Hogy mindezt tompítsa kissé Vilmos és Katalin, ők sem Erzsébet oldalán érkeztek, hanem Harryékhez hasonlóan szintén előtte sétáltak be, és foglaltak helyet, nem is olyan távol Meghanéktől. Utóbbi széles mosollyal üdvözölte őket, Harry is egészen barátságosan indított, de amikor Vilmos mindezt nem viszonozta, Katalin (!) pedig rájuk sem nézett, Harry stratégiát váltott, és teljesen befordult.

Olyannyira, hogy Robert Lacey új könyve szerint (Battle of Brothers) Harry a könnyeivel küszködött. Egyfelől megalázónak érezte, hogy az érkezésükkor már minden feladat le volt osztva, őket teljesen megkerülve, mindenki tudta a dolgát, róluk viszont mintha mindenki megfeledkezett volna. Az eseményen résztvevők pedig azt is látták, amint Harry, miután helyet foglalt, egyre gyorsabban pislog, ami a könnyei visszatartására utal. Ha belegondolsz, a felháborodása teljesen érthető, hiszen úgy kerülte meg (és legfőképpen el) őket aznap mindenki, hogy akkor még az angol királyi család aktívan dolgozó tagjai voltak.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Micsoda? Justin Bieber öngyilkos akart lenni?

Micsoda? Justin Bieber öngyilkos akart lenni?

Megrázó dolog derült ki mindenki kedvencéről.

Ezért hiszi most mindenki, hogy Meghan babát vár

Induljanak az összeesküvés-elméletek 3, 2, 1...

Ariana Grande erre cserélte ikonikus copfját, bár ne tette volna

Visszatért a 60-as évek hajtrendje? Nem... Egyáltalán nem!

Itt a bizonyíték, hogy Vilmos és Harry sosem békül ki

Vagy ha sor is kerül rá, annak elég komoly ára lenne.

Breaking: Karlie Kloss terhes

Még egy ok, amiért lehet várni 2021-et!

Scarlett Johansson férjhez ment, méghozzá a legnagyobb titokban

Semmi poszt, sem Insta-story, csak ő, a férje, plusz a szűk család.

Katalin hercegné múzeumba ment, de senki nem ismerte fel

Cuki sztori látott napvilágot róla és a gyerekeiről!

Jennifer Aniston és Kanye West elég csúnyán összebalhézott

A színésznő eléggé felbosszantotta a rappert.