Vetkőzéssel bátorítanak a sztárok a szavazásra

Picit bizarra sikerült az amerikai celebek akciója…

Vetkőzéssel bátorítanak a sztárok a szavazásra

A sztároknak meglehetősen sok abszurd és fura húzása volt 2020-ban (ezt teszi velünk a karantén-unalom), de a legújabb akciójuk talán a többit is felülmúlja – a korábbi videókban legalább volt rajtuk ruha.

Most ugyanis totál meztelenül állt kamera elé egy csomó hollywoodi híresség, az ok pedig egyszerű: szavazásra buzdították az amerikai lakosokat. És hogy ehhez miért kellett megszabadulniuk a cuccaiktól? Azért, mert fel akarták hívni a szavazók figyelmét az úgynevezett „meztelen szavazólap” jelenségére. Ez azt jelenti, hogy a lap nincs rendesen kitöltve, vagy épp nem megfelelő mennyiségű borítékban lapul a szavazat (néhány államban legalább két borítékba kell elrejteni a lapot). Ha pedig ez megtörténik, a szavazat érvénytelenné válik.

A celebek úgy érezték, drasztikus eszközökkel kell megelőzni ezt a szitut. Így az olyan sztárok, mint Naomi Campbell, Amy Schumer, Josh Gad, Mark Ruffalo és Chris Rock, halál komolyan, nem mellesleg totál meztelenül vették magukat videóra, miközben átadták a fontos infót.

Még több

Sztárhírek