Vilmos és Harry kapcsolata elérte a mélypontot

Diana hercegnő nagyon szomorú lenne, ha ezt látná.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vilmos és Harry kapcsolata elérte a mélypontot

Harry herceg kapcsolata akkor kezdett megromlani testvérével, Vilmos herceggel, amikor 2016-ban összejött Meghan Markle-lel. Diana hercegnő idősebb fia ugyanis úgy érezte, öccse nagyon elsieti a dolgokat. Korainak gondolta például a lánykérést is, pláne, hogy Harry választottja sok szempontból nem volt ideális, hiszen Meg amerikai színésznő, aki korábban már férjnél volt.

Fenntartásai ellenére állítólag Vilmos és Katalin mindent megtettek annak érdekében, hogy Meghan be tudjon illeszkedni a királyi családba, ez azonban mégsem sikerült neki. Egyszerűen képtelen volt megszokni a sok szigorú szabályt, Harry pedig nem bírta nézni, ahogy szerelme szenved, ezért nagyon komoly döntést hozott érte. Elhagyta szülőhazáját és royal családját.

Vilmos ezt nagyon rossz szemmel nézte, mivel egész életében arra nevelték, hogy a kötelességei álljanak mindenek felett, nehezen tudta elviselni, hogy Harry ezekkel szemben a szerelmet választotta. Sőt, úgy érezte, testvére cserben hagyta…

Egy most megjelent könyvben, a Battle of Brothers-ben a szerző, Robert Lacey arról ír, ez a helyzet mostanra tarthatatlanná vált. A hercegek kapcsolata iszonyatosan megromlott, ha nem tesznek valamit, ebből már nem lesz visszaút.

„Mindkét testvér sérült gyerekkorában, amire más és más megoldást találtak a lelkükben. Nagyon sok fájdalom és trauma van ebben a történetben, ami a kezdetekig visszavezethető” – olvasható a könyv egyik részletében, ami a People magazinban jelent meg.

Lacey hozzátette, Vilmosnak és Harrynek muszáj lesz enyhülnie a másik felé, különben végérvényesen kettészakad a család, ez pedig borzalmas lenne…

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: diana hercegnő harry herceg kapcsolat konfliktus meghan markle vilmos herceg vita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.