Billie Eilish tényleg nem akart Grammy-díjat nyerni?

Ezt belevehette volna a köszönőbeszédébe is!

Billie Eilish tényleg nem akart Grammy-díjat nyerni?

Billie Eilish soha nem arról volt híres, hogy bármit is úgy csinálna, ahogy a legtöbb sztároktól megszokhattuk, így szinte már semmin nem tudunk meglepődni vele kapcsolatban. Nemrég Jimmy Fallonnak adott egy videós interjút, amiben a Grammy-díjátadóról beszéltek, különösképpen arról a pillanatról, amikor Billie valami olyat tett, amit előtte talán senki.

A legjobb album kategória kihirdetésénél ugyanis tisztán le lehetett olvasni a szájáról, hogy ezt mantrázta magának:

„Kérlek, ne én legyek, kérlek ne én legyek!”

Persze először felmerül a kérdés, hogy egy énekes miért nem akar megnyerni egy olyan díjat, amiről minden zenész álmodozik egész életében, de mivel Billie-ről van szó, így a válasz sem az, amire elsőre gondolnánk. Ezt persze Jimmy is sejtette, így amikor felhozta ezt a szitut, már előre megvédte a sztárt:

„Tudom, nem vagyunk közeli ismerősök, de azt hiszem, tudom, hogy miért mondogattad azt, hogy nem akarod megnyerni a Grammyt. Olyan típus vagy, aki kikészül az ilyen nagy felhajtástól, és leginkább csak szerettél volna túllenni az egészen, igaz?

Billie erre így válaszolt:

„Az igazat megvallva elárasztottak az érzelmek. Egyszerűen hihetetlen volt az egész, mint egy álom. De hogy gondolhatnám azt, hogy megérdemlek egy ilyen díjat?! Még mindig ez a véleményem, ez agyrém!”

Ugye ezek után csak még jobban csíped a különc énekesnőt?

Még több

Sztárhírek