Elképesztő, hogy Katalin mit csinált Diana hercegnő ikonikus ékszerével

Vannak, akik nem tetszik, amit csinált. Szerinted van ezzel bármi gond?

Elképesztő, hogy Katalin mit csinált Diana hercegnő ikonikus ékszerével

Katalin hercegnének a napokban találkozója volt az ukrán miniszterelnökkel és feleségével a Buckingham-palotában, erre az alkalomra pedig egy szolid, de nagyon csinos kék ruhát választott. A visszafogott rucit elképesztően szép zafírcsodákkal bolondította meg, amelyek ráadásul sok fannak ismerősek voltak valahonnan.

A rajongók szerint a nyaklánca pont olyan volt, mint az a fülbevaló, amit annak idején Diana hercegnő kapott nászajándékul Fahd szaúd-arábiai koronahercegtől 1981-ben. Az ékszerről már régóta lehet tudni, hogy Katalin hercegné megörökölte, 2010-ben Vilmos herceg ajándékozta neki eljegyzésük idején.

US Getty Images

Ha a két ékszer tényleg ugyanaz, akkor Katalin valamiért úgy dönthetett, hogy átalakíttatja, ami egyes royal fanok szerint nem volt túl elegáns dolog. Ezt annak ellenére gondolják így, hogy a királyi családban hagyománya van az ékszerek újratervezésének és átalakításának, ők maguk úgy gondolják, nincs ezzel semmi probléma.

Legutóbb Harry herceg keltett hasonlóval feltűnést, ő a Meghan Markle-nek ajándékozott eljegyzési gyűrűt terveztette többször újra, hogy még jobban passzoljon élete szerelméhez. Nem mellesleg ebben is Diana hercegnőtől örökölt kő van, egy pompás gyémánt.

Szerinted Katalin hercegné tényleg újragondolta a szívek királynőjének mesés örökségét?

Még több

Sztárhírek