Breaking: Harry visszatér Angliába, és hatalmas bajban van

Információk szerint heteken belül érkezhet, méghozzá a királynő kérésére.

Breaking: Harry visszatér Angliába, és hatalmas bajban van

Az amerikai elnökválasztás mellett kampányolni, amikor a nagymamád Anglia uralkodója? Hatalmas jelképes pofon a monarchiának, és ezt Harry valószínűleg pontosan tudta, amikor engedett Meghan unszolásának, és ő is szerepelt az ominózus, szavazásra buzdító videóban. És igen, Amerika történelmében még nem volt ennyire komoly tétje elnökválasztásnak, mindenesetre még így sem vette ki jól magát, hogy egy angol herceg ilyen szinten áll bele a politikába.

A The Sun értesülései szerint emiatt hívatta haza Harryt Erzsébet királynő, hogy végre tisztázzák, mi is történt pontosan. A lap tudomást szerzett róla, hogy a királynő kiadta, készítsék elő Frogmore Cottage-t a herceg érkezésére, aki az eddigi infók alapján egyedül érkezik majd, Meghan és a kis Archie neve eddig ugyanis egyszer sem hangzott el az ügy kapcsán.

Az is biztos, hogy nem egy villámlátogatásra számíthat a palota, tekintve, hogy Harrynek az utazást követően 2 hétre karanténba kell vonulnia a birtokon. És ha hihetünk a híreknek, nem a politikai életben való aktív, és a palotának nem tetsző állásfoglalás lesz az egyetlen téma, amiért a hercegnek feltétlenül Angliába kell látogatnia. Az utazás így további kérdéseket is felvet: vajon Harry meggondolta magát, és élne a királynőtől kapott ígérettel, miszerint bármikor visszatérhet hercegi kötelezettségeihez? Esetleg Harry egy babahírt szeretne bejelenteni? Bármi is legyen az, a közeljövőben egészen biztosan kiderül!

Még több

Sztárhírek