Erzsébet királynő gyűrűje hatalmas titkot őriz

Vajon valaha lelepleződik?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erzsébet királynő gyűrűje hatalmas titkot őriz

Erzsébet királynő és Fülöp herceg novemberben ünnepli a 73. házassági évfordulóját. Nekik tényleg világra szóló lakodalmuk volt 1947-ben a Westminster Abbey-ben, hiszen 2 ezren jelentek meg személyesen és több mint 200 millióan követték az eseményt a tévéképernyőkön keresztül. Az azóta eltelt idő alatt rengeteg infó kiderült róluk és a kapcsolatukról, egy dolgot azonban a mai napig nem árultak el…

Meghan és Katalin jegygyűrűjéhez hasonlóan, a királynő gyűrűje is 21 karátos walesi aranyból készült, ami ötször annyiba kerül, mint a 18 karátos verzió. Ezen persze meg sem lepődtünk, ám azon annál inkább, hogy a bele gravírozott szöveget a mai napig homály fedi. Még a királyi párhoz legközelebb álló családtagok sem tudják, hogy Fülöp mit íratott a gyűrű belsejébe.

Fotó: Profimedia – Red Dot

„Erzsébet sosem veszi le az ékszert, aminek a belsejébe gravíroztak. Senki sem tudja, miről szól a szöveg, csak a királynő, a férje és persze az ékszerkészítő – írja Ingrid Seward legújabb könyvében, ami a hercegről szól. Egyébként nemcsak a jegygyűrű, de az eljegyzési gyűrű is nagyon különleges: a rajta található gyémántok Fülöp édesanyjának tiarájából származnak, ami még személyesebbé teszi az ékszert.

Fotó: Us Getty Images

Neked van tipped, mi állhat a gyűrű belsejében?

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: arany eljegyzési gyűrű erzsébet királynő fülöp herceg gravírozás házasság jegygyűrű karikagyűrű titok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Erzsébet királynőt újabb súlyos veszteség érte

Erzsébet királynőt újabb súlyos veszteség érte

Alig temették el férjét, Fülöp herceget, el kellett búcsúznia jó barátjától, a 86 éves korában elhunyt Sir Michael Oswaldtól.

Zac Efron szakított barátnőjével

Kész, ennyi volt, vége! Nem létezik többé Zac Efron és Vanessa Valladares párosa!

Ezt nézd meg! 16 éves fotó az egyetemista Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Katalin hercegné és Vilmos herceg még az egyetemen ismerkedtek meg, ahol mind a ketten művészeti diplomát szereztek. Meg fogsz lepődni, menniyre másképp néztek ki akkoriban!

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.