Kylie Jenner megint énekelt, és imádják a sztárok

Ezt látnod/hallanod kell!

Kylie Jenner megint énekelt, és imádják a sztárok

Hol van már az idő, amikor Kylie Jenner azzal robbantotta fel a netet, hogy a rise and shine szavakat énekelte a kislányának? Bár akkor Kylie még le is akarta védetni a kifejezést, sőt Justin Bieberrel is duettezett, most mégis új „sláger” született.

A Keeping Up With the Kardashians legutóbbi epizódjában Kylie a családjával vacsorázott egy étteremben, amikor rájött az énekelhetnék. Úgyhogy dalban mondta el, mennyire be akar rúgni aznap este, majd a nővérét, Kourtney-t is megkérdezte, hogy ő mit iszik.

Fontos megjegyezni, hogy a dalocska akkor íródott, amikor Kylie és Kendall épp fasírtbanf voltak, így Kourtney talán megpróbálta kicsit enyhíteni a feszültséget, amikor válaszolt: „fogalmam sincs, mi folyik itt, szóval csak élvezem ezt a darab kenyeret.” A kommentelők persze azonnal rámutattak, hogy Kylie és Kourtney párbeszéde tökéletesen mintázza, mi a fontos a 20-as és a 40-es éveidben...lol.

De nemcsak a rajongók voltak odáig Kylie legújabb produkciójáért, hanem a sztárok is – az ő reakcióik pedig, ha lehet, még viccesebbé teszik az egészet. Bella Hadid például a születésnapja alkalmából playbackelt a barátnője dalára, ezzel megalapozva az este hangulatát. A kedvencünk pedig Joe Jonas és Sophie Turner videója, akik hulla fáradt szülőként egy nyugisabb pillanatukban játszották újra az estét. Mind a két videót megnézheted, ha lejjebb görgetsz!

View this post on Instagram

@kyliejenner

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

View this post on Instagram

WaAaSsSstEDDDD

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

Még több

Sztárhírek