Lily James egy nős pasival romantikázott nyilvánosan, kiakadt a feleség

Nagyon-nagyon kínos a szitu!

Lily James egy nős pasival romantikázott nyilvánosan, kiakadt a feleség

Lily James neve biztosan neked is ismerősen cseng, ha láttad a Mamma Mia! Sosem hagyjuk abba vagy például a Hamupipőke című filmet. De idén nyáron is sokat foglalkozott vele a sajtó, amikor Lily-t lefotózták Chris Evans társaságában és a képek láttán szinte mindenki biztos volt benne, hogy Amerika kapitány és Hamupipőke egymásra talált.

Most azonban kiderült, hogy Lily és Chris nagyon nincsenek együtt… A 31 éves színésznő ugyanis a hétvégén egy nála 19 évvel idősebb színésszel, Dominic Westtel romantikázott Rómában. Oké, ez még önmagában nem is lenne olyan nagy szám, de most figyelj: ez a bizonyos Dominic West egy nős, négy gyerekes apuka, akinek a felesége is a lesifotókból (amiket ITT tudsz csekkolni) értesült arról, hogy mit művelt a háta mögött a férje.

A Daily Mail információi szerint a feleség, Catherine Fitzgerald elképesztően kiakadt a csókolózós képek láttán – amit meg tudunk érteni – és a botrány kirobbanása óta folyamatosan próbálja elérni a férjét, aki viszont nem veszi fel neki a telefont… A nő egyik közeli ismerőse így nyilatkozott a lapnak: „Catherine a képek láttán teljesen megsemmisült. Azonnal átmentem hozzá beszélni, miután tudomást szereztem az ügyről. Próbálta elérni Dominicet, de nem veszi fel a telefonját. Teljesen sokkos állapotban van, nem tudott semmit sem arról, mi folyik a háta mögött. Abban a hitben élt, hogy boldog házasságban élnek, de most mindennek vége lett.”

Lily és Dominic egyébként júliusban kezdett együtt dolgozni: a The Pursuit of Love című filmet forgatják, és nagyon valószínű, hogy a közös munka során melegedtek túlságosan is össze.  Nagyon várjuk, hogy a két szerelmes vajon mikor fog megszólalni az ügyben, de bármit is mondjanak, tény, hogy elég rosszul kezelték ezt az ügyet…

Még több

Sztárhírek