Meghan üzenni akart a lila rúzzsal?

Ha igen, akkor ez a királyi családnak, sőt, egyenesen a királynőnek szólt!

Meghan üzenni akart a lila rúzzsal?

Ahogyan minden évben, október 11-e 2020-ban is a lánygyermekek világnapja volt, Harry herceg és Meghan Markle pedig ebből az apropóból Zoom-on keresztül beszélgetett a híres emberjogi aktivistával, a Nobel-békedíjas Malala Yousafzaival.

A három híresség arról beszélt, mennyire fontos lenne, hogy a világ minden országában elérhetővé váljon az oktatás a lányok számára, sajnos ugyanis ma körülbelül 130 millió olyan fiatal nő van, aki nem tanulhat.

„Amire nagyon korán rájöttem, az az volt, hogy amikor a nők ülnek az asztalnál, akkor a politikai változásokkal, a jogszabályokkal és a közösség dinamikájával kapcsolatos beszélgetések mind elmozdulnak. És általában, amikor nő van jelen az asztalnál, egy egész család mellett fog kiállni, szemben a patriarchális jelenléttel” – fejtette ki véleményét Meghan.

A beszélgetés nem csupán a téma miatt volt azonban érdekes, a fanoknak azonnal feltűnt, Meghan különleges sminkkel készült erre az alkalomra. A királyi család nőtagjai számára csak a piros és rózsaszín árnyalatú rúzsok engedélyezettek, semmi feltűnő, erős szín nem jöhet szóba. Az exroyal azonban most úgy döntött, rúzsválasztásával is kifejezi, mennyire szabad, ezért egy sötét lila tónust szavazott meg magának.

 

View this post on Instagram

 

There are some things you just can’t plan for. The #COVID19 crisis has made me reflect on how often our lives are at the mercy of things we cannot control. And so many girls around the world are grappling with this same feeling right now. To The Duke and Duchess of Sussex, Prince Harry and Meghan: I’m so thankful that you sat down with me — virtually, of course — to discuss girls’ education and the need to keep girls learning during and after the pandemic. (P.S. my apologies for the second clip, Prince Harry 🤭 😅) ✨It’s more important than ever before that we support and help build girls’ futures. ✨ The link to donate and our full conversation is in my bio. #DayoftheGirl #IDG #IDG20

A post shared by Malala (@malala) on Oct 11, 2020 at 10:19am PDT

Nem ez volt az első olyan megjelenése, ahol variált a külsején, az utóbbi időben sokszor mutatkozott olyan frizurával, ami egy hercegnétől nem lett volna elfogadott. Úgy tűnik, Harryvel nagyon élvezik, hogy azt tehetnek, amit csak akarnak! Persze ez érthető a sok-sok szabály után…

Még több

Sztárhírek