OMG: Kendall és Kylie Jenner összeverekedett

Nem hiszed el, hogy mi miatt!

OMG: Kendall és Kylie Jenner összeverekedett

Miután Kardashian-családban mindig van valami súrlódás, Kris Jenner úgy döntött, hogy elviszi a lányait egy kis csapatépítő kiruccanásra Palm Springsbe. Bár Kendall először nem akart menni, végül beleegyezett a család kedvéért. Utólag valószínűleg már nagyon bánja, hogy igent mondott…

Amikor Kylie is becsekkolt, Kendall először kifejezetten megörült, mivel mostanában viszonylag kevés időt tudtak együtt tölteni. Csakhogy annak örömére, hogy együtt van az egész család, úgy határoztak, hogy kiöltöznek és elmennek bulizni egyet. Ezzel egy probléma volt: Kendall nem készült kifejezetten csini rucival, mert azt gondolta, csak lazulni fognak a sivatagos környéken. Kourtney szerencsére a húga segítségére sietett, és félrerakott neki egy barna ruhát, de nem kellett sok, hogy Kylie rárepüljön az outfitre és lenyúlja Kendall elől. Kylie később, ahogy a Keeping Up With the Kardashiansben látható, elmondta, ő nem tudott Kourt ígéretéről, de ekkor már késő volt…

Kendall persze érthetően kiakadt, hiszen teljesen alul öltözöttnek érezte magát, úgyhogy ő és Kylie brutálisan összevesztek. De a vita nem ért véget némi üvöltözéssel és csúnya szóval. A buli után Kendall, Kylie és Corey Gamble, Kris pasija elindultak vissza Los Angelesbe, de Kylie nem volt hajlandó a saját házáig vinni a tesóját. A People magazin szerint Kylie így indokolta mindezt: „miért vinnélek haza, Kendall? Nem fogok csak ezért végigkocsikázni a városon.”

Ezután, miközben a kamera azt mutatta, hogy Corey felhívta a többieket, azt lehetett hallani, hogy Kendall arról kiabál, hogy „Kylie hozzávágta a magassarkúját a nyakamhoz!”. Kendall pedig cserébe felpofozta a testvérét, a tetejébe pedig még Corey is beszólt a modellnek.

Végül Corey és Kylie kirakták Kendallt egy benzinkútnál, aki egy másik fuvarral végül hazajutott. „Soha többé nem állok szóba Kylie-val. A tény, hogy a saját testvérem így reagált, felháborító”– nyilatkozott a történtek után a modell. OMG: mi lesz ebből?!

Még több

Sztárhírek