Nicole Kidman kitálalt Julia Roberts-ről

Ezt mondta kolléganőjéről.

Nicole Kidman kitálalt Julia Roberts-ről

Egészen meglepő, de a két híres hollywoodi színésznő, Nicole Kidman és Julia Roberts 2015-ig, a Szemekbe zárt titkok című filmig nem szerepelt együtt a vásznon. A Marie Claire többek között ezzel kapcsolatban kereste fel Nicole-t, akit egy színészkollégája, Hugh Grant kérdezgetett.

A színésznő az interjú során elárulta, 1999-ben minden vágya az volt, hogy megszerezze a Sztárom a párom női főszerepét. Ezt azonban akkor Julia Roberts kapta, amit Nicole az alábbiakkal indokolt:

„Nagyon szerettem volna azt a szerepet, amit Julia Roberts játszott a Sztárom a páromban. Tényleg. De akkoriban még nem voltam eléggé ismert, sem elég tehetséges” – árulta el Nicole.

Érdekesség, hogy Julia pár éve elárulta, ő viszont nem igazán akarta ezt a szerepet, eredetileg nem tetszett neki a forgatókönyv, az utolsó pillanatban bólintott rá. A színésznő egy 2015-ös interjúban a HELLO!-nak árulta el, mit gondol Nicole-ról és a közös munkáról.

„Azzal kell kezdenem, hogy azt gondolom, Nicole tökéletes, szóval minden, amit róla mondok, ennek fényében történik!” – mondta, majd hozzátette, sajnálja, hogy ilyen sok éven át nem dolgozhattak együtt, ráadásul ekkor sem a forgatáson találkoztak többször, a sminkes szobában gyakrabban töltöttek együtt időt.

Julia szerint nincs tehetségesebb, szebb, okosabb és kedvesebb színésznő Hollywoodban, úgy tűnik, Nicole tényleg teljesen elvarázsolta őt a személyiségével.

Még több

Sztárhírek