Shawn Mendes legújabb tetkója édesebb nem is lehetne!

Nem mellesleg szexi is….

Shawn Mendes legújabb tetkója édesebb nem is lehetne!

Shawn Mendes és Camila Cabello a világ egyik kedvenc sztárpárja, ugyanis nemcsak hihetetlenül cukik együtt, de óriási közöttük a harmónia – és ez nem véletlen! Shawn és Camila kapcsolata azért is olyan idilli, mert a két énekes szerelme egy nagyon jó és szoros barátságból indult. Már 2014 óta ismerik egymást, az évek alatt többször is dolgoztak együtt, de randizni csak 2019 júliusában kezdtek, ami azt is jelenti, hogy nem is olyan régen ünnepelték az első évfordulójukat. És bár az elmúlt időben felröppent egy pletyka a szakításukról a páros végül tisztázta a dolgot és mindenki számára világosság tették, mennyire nagyon szeretik egymást.

Sőt, a fanok szerint Shawn a legújabb tetkójával is a Camila iránti szerelmét szerette volna kifejezni! Erről a bizonyos varratról még október 9-én posztolt egy képet Instára Kane Navasard tetoválóművész, a fotót pedig rögtön meg is rohamozták a rajongók és találgatni kezdtek a jelentéséről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kane Navasard (@kanenavasard) által megosztott bejegyzés, Okt 8., 2020, időpont: 12:06 (PDT időzóna szerint)

Shawn mindössze két szót tetováltatott a mellkasára: „kis napraforgó”, a kommentelők szerint pedig ez a kis napraforgó nem más, mint… igen! Camila Cabello. Hogy miből gondolják? A fanok előástak egy ősrégi, 2015-ös tweetet, amiben Camila leírta, hogy a napraforgó a kedvenc virága.

Oké, ez így már tényleg elég gyanús… Szerinted is Camilának szól a cuki tetkó?

Még több

Sztárhírek