Így emlékeztek meg kollégái a Két pasi meg egy kicsi elhunyt sztárjáról

Conchata Ferrell 77 éves volt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így emlékeztek meg kollégái a Két pasi meg egy kicsi elhunyt sztárjáról

Conchata Ferrell 12 évadon át alakította mindenki kedvenc élesnyelvű bejárónőjét, Bertát a Két pasi meg egy kicsi sorozatban. A színésznő két napja hunyt el, 77 éves korában. A Deadline szerint szívroham komplikációiba halt bele a sorozat sztárja békésen, a családja körében.

A Két pasi meg egy kicsi kreátora, Chuck Lorre nyilatkozatot adott ki Conchata emlékére: „Chattynek hívtuk. Imádtuk őt! 12 évnyi hullámvasút és rengeteg nevetés, amit együtt töltöttünk. Egész végig egy kőszikla volt. A legnagyobbak egyike. Megtiszteltetés, hogy a barátomnak mondhattam.”

A sori másik kreátora és producere, Lee Aronsohn egy kedves, melegszívű, csodálatos nőként emlékszik rá, aki körül mindig vidámság volt. Jon Cryer, aki 12 évadon át alakította Alan Harpert, a Twitteren idézte fel az első találkozását a színésznővel.

„A második epizódot forgattuk, és elképesztően szerencsésnek éreztem magam, hogy le tudták szerződtetni Chattyt. Meséltem is neki, mekkora rajongója vagyok, de nem volt hajlandó hinni nekem”– írta John, majd felemlegette, milyen fantasztikus filmekben játszott Conchata az Ollókezű Edwardtól az Erin Brokovichig. „Csodálatos ember volt. Berta kemény külseje az írók találmánya volt. Chatty jó szíve és sebehetősége volt az igazi erőssége. Siratom a nőt, aki hiányozni fog és a vidámságot, amit az emberek életébe hozott.”

Charlie Sheen szintén Twitteren emlékezett meg kollégájáról és barátjáról. „A legkedvesebb, igazi barát. Sokkoló az elveszése.”

Marin Hinkle, aki Alan első feleségét alakította a sorozatban, szintén megosztott egy képet Conchataval: „bár Két pasi meg egy kicsinek hívták, Berta volt a női szíve a sorozatnak. Conchata Ferrell vidámsága és komikus tehetsége inspirált minden nap, amin osztoztunk. Chatty, hiányozni fog a nagylelkű és mélyen szerető lelked! Össszetört a szívem”– írta a fotó alá.

Melanie Lynskey, aki Charlie szomszédját, Rose-t alakította, felidézte, hogy a színésznő férje minden egyes felvétel alkalmával a nézők között ült, és ragyogott a büszkeségtől. Amber Tamblyn pedig, aki Charlie lányát játszotta, szintén Twitteren posztolta együttérzését a Conchata családja felé.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: Amber Tamblyn charlie sheen conchata ferrell elhunyt halálhír jon cryer két pasi meg egy kicsi megemlékezés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.