Az Igazából szerelem egykori gyereksztárja utálja a filmet

Ezzel most mindenkit meglepett!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megvan az a cuki kislány, aki a homár volt az Igazából szerelem ~különleges~ iskolai karácsonyi előadásán? Őt alakította Lulu Popplewell, aki most bevallotta: szerinte a klasszikus karácsonyi film irtó problematikus.

Az Emma Thompson lányát játszó Lulu, aki most, 29 éves korában már íróként és stand-uposként vált híressé, az Almost Famous nevű podcastben volt vendég, és itt jött szóba az Igazából szerelem, amit 12 évesen forgatott. „Nem bántam meg egyáltalán, de finoman fogalmazva is pocsék egy film”– kezdte Lulu.

Az egykori gyereksztár elmagyarázta, hogy visszatekintve nagyon nem állja meg a helyét a sztori. „Az összes nő csak amolyan passzív tárgy. Szerintem még egy cikk is szólt arról, ami ekként jellemezte őket: passzív tárgyak, amiket meg kell szerezni. Nem túl jó visszanézni. Viszont hozzá kell tenni, hogy Richard Curtis a kornak megfelelően írta a történetet. Bár azt nem tudom, hogy a mostani munkáit mivel igazolja, de ez 2003-ban vagy mikor jött ki.”

Lulu azt is hozzátette, hogy neki eleve más az ízlése, szóval már csak ezért sincs odáig az Igazából szerelemért. „Nem szeretem a nyálas dolgokat, de azért örülök, hogy az emberek szeretik.”

A témát végül egy vicces anekdotával zárta le: „amikor Hugh Granttel először találkoztam, hallottam, hogy azt mondja: »Istenem, most muszáj beszélnem vele? Utálom a gyerekeket«. És nem ironikusan! Ezt pedig nagyon viccesnek találtam.”

Egyetértesz Lulu véleményével? Vagy nálad semmi sem taszíthatja le a legjobb karácsonyi filmek trónjáról az Igazából szerelmet?

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: emma thompson gyereksztár igazából szerelem kiderült lulu popplewell utálja

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.