Kiderült, mikor tér vissza Harry Angliába

Meghan viszont valószínűleg LA-ben marad…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült, mikor tér vissza Harry Angliába

Úgy látszik, Harry tényleg visszatér Angliába, és most az Us Weekly magazin azt is megtudta, pontosan mikor. és egyre biztosabb, hogy a herceg egyedül érkezik, Meghan nélkül.

A Frogmore Cottage-et már elő is készítették Harry jövetelére, hiszen az ünnepeket decemberben Angliában tölti. Jelenleg azt még nem lehet tudni, Meghan is vele tart-e”– osztotta meg egy forrás az infót a magazinnal.

Bár az angliai út nyilván egy családi ünnepség is lesz, azért Harry nem ússza meg majd felmosás nélkül. A királynő ugyanis le akar ülni az unokájával egy komolyabb beszélgetésre Harry politikai állásfoglalása miatt. A videó ugyanis, amit Meghannel készítettek – amiben az embereket szavazásra biztatták – a palota szerint megsértette az egyezményt, amit a Megxitkor kötöttek a párral. (Mondjuk nem egészen értjük, hogy egy szavazásra való általános felhívás miért szegi meg a politikai pártatlanságot, de mindegy…)

A lényeg tehát, ahogy a Sunnak korábban is elmondta egy belsős, hogy „a személyzetet megkérték, készüljenek fel Harry látogatásának eshetőségére. Ők úgy tudják, akár heteken belül is jöhet a herceg, bár Meghan nevét nem említették egyelőre. Sok problémát kell megvitatni, nemcsak Harry politikai kiállásait, hanem a herceg amerikai vízumát is. Bár két hétig karanténban kell lennie az érkezésekor, a birtok elég nagy ahhoz, hogy a távolságot betartva elkezdhessenek beszélni.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: harry harry herceg hivatalos kiderült meghan visszatér visszatér angliába

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.