Timothée Chalamet nagyon kínosan érezte magát exe miatt

Pontosabban a közös fotóik miatt…

Timothée Chalamet nagyon kínosan érezte magát exe miatt

Mielőtt még Timothée Chalamet randizni kezdett volna a nála 6 évvel idősebb Eiza Gonzalezzel, közel egy évig Johnny Depp és Vanessa Paradis lányával, Lily-Rose Depp volt együtt.

Lily és Timothée kapcsolata pedig… finoman szólva is szenvedélyes volt. Biztosak vagyunk benne, hogy a te agyadba is beleégtek azok a bizonyos képek, amik a párosról még tavaly szeptemberben készültek, amikor Capri szigetén nyaraltak. Igen, azokra a már-már 18+-os lesifotókra gondolunk, amin Lily és Timothée konkrétan majd felfalta egymást… Bár a smárolós fotók extrém intim helyzetben mutatták meg a két sztár, sokan úgy gondolták, hogy az egész csak egy megrendezett pr fogás volt, hogy Timothée így reklámozza közelgő filmjét.

Pofimedia – Red Dot

A képek megjelenése után se Lily, se Timothée nem kommentálta az esetet, most viszont, egy évvel az incidens után a színész bevallotta, hogy durván cikinek érezte, amikor az újságok címlapján látta viszont magát abban az intim helyzetben.

„Aznap éjjel úgy mentem aludni, hogy életem egyik legszebb napját éltem át. Egész nap egy jachton voltam azzal, akit nagyon szerettem, behunytam a szemem és azt éreztem, hogy minden csodálatos. Aztán másnap reggel felébredtem, megláttam a képeket és nagyon kínosan éreztem magam. Úgy néztem ki, mint valami sápadt arisztokrata, az emberek meg azt állították, hogy ez egy pr-fogás. Ez pr-fogás? Szerintetek így akarok kinézni előttetek?”nyilatkozta Timothée a GQ magazinnak.

Oké, tény, hogy egy kis szín ráfért volna a srácra… De nyugi, Timothée, mi azért így sem panaszkodunk!

Még több

Sztárhírek