Valójában ezért szakított Kristen Stewart és Robert Pattinson?

Régi, szép idők!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Valójában ezért szakított Kristen Stewart és Robert Pattinson?

Emlékszel, amikor szó szerint mindenki Twilight-lázban égett? A suliban akkoriban a veszekedések 90%-a azért robbant ki, hogy Team Edward vagy Team Jacob pártját fogod-e, az pedig egyszerűen kizárt volt, hogy a film zenéje nélkül aludj el…

Ezek után nem meglepő módon hatalmas tömeghisztériát váltott ki a hír, amikor kiderült, hogy mindenki szeretett Bellája és Edwardja a való életben is szerelmesek egymásba. A fanok biztosak voltak benne, hogy a két sztár – Kristen Stewart és Robert Pattinson – örökre együtt fognak maradni, és évekig minden jel erre is utalt.

Aztán robbant a bomba, amire senki nem számított. Olyan paparazzi felvételek kerültek ugyanis nyilvánosságra, amiken Kristen épp NAGYON közel kerül a Hófehér és a Vadász rendezőjéhez, aki nem mellesleg sokkal idősebb, ja meg amúgy házas is volt. Az álomnak egy perc alatt vége lett, és bár Kristen még nyilvánosan is bocsánatot kért, sőt, még szerelmet is vallott Robnak, a kapcsolatuk mégsem bírta ki ezt a csapást. 

Akármilyen hihetetlen, de ez a sztori már 8 éves, a színésznő viszont egészen idáig nem nagyon beszélt Robbal való kapcsolatáról és a szakítás okairól, most viszont úgy érezte, mindenkivel meg kell osztania azt, ami mostanáig nyomta a lelkét. Kristen az Instyle magazinnak nyílt meg arról, hogy milyen volt a valóságban Hollywood álompárjának lenni:

„Borzasztó nyomasztó volt. Folyamatosan trükközgetünk kellett, hogy a paparazzik ne ismerjenek fel minket. Nem egyszer ruhát cseréltünk és más utakon mentünk a megszokotthoz képest, szóval mondhatni az egész életünk arról szólt, hogy bújkáljunk a nyilvánosság elől. Azt hiszem, hogy túl óvatos voltam. Túlzásba estem, rágörcsöltem, nem bírtam a nyomást, és talán emiatt hibáztam aztán egy hatalmasat!”

Kristen ezek szerint a nyilvánosság nyomása miatt rohant más karjaiba? 

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: Alkonyat Kristen Stewart megcsalás robert pattinson szakítás twilight

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.