Hihetetlen, mit szúrtak ki a fanok Meghan legújabb fotóján

Diana hercegnő is érintett a dologban.

Hihetetlen, mit szúrtak ki a fanok Meghan legújabb fotóján

Nincs olyan nap, hogy ne jelenjen meg minimum 10 friss és ropogós hír a brit királyi családról, és azon is belül legalább 7 Meghanről, így természetesen még arról is tudunk, ha az ex-hercegné egy másik fajta fogkrémet kezd el vásárolni az eddig megszokotthoz képest.

Így volt ez most is, hiszen az elkötelezett royal fanok szó szerint MINDENT megfigyelnek, így nem jelenhet meg új kép anélkül, hogy ne vennének észre valami olyan részletet, ami akár egy esetleges szenzációhoz vezethet.

Meghan legutóbbi hivatalos portréja például Harryvel pont ebbe a kategóriába esik, hiszen bár a képen az egykori színésznő a férjével van, mégsem azért árasztották el a netet a kommentek, amiért olyan cukin fest egymás mellett a két szerelmes.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) által megosztott bejegyzés, Okt 17., 2020, időpont: 8:38 (PDT időzóna szerint)

Sokkal inkább azért, mert többen észrevették, hogy bár a kép fekete-fehér, mégis úgy tűnik, hogy Meghan nem is akárkinek a gyűrűjét viseli a jobb kezén. Oké, nem kínzunk sokáig, Meghan ugyanis minden bizonnyal Diana hercegnő ikonikus akvamarin gyűrűjét viseli, a 24 karátos sárga arany foglalatban lévő csoda pedig nem kevesebb, mint 28 millió forintot ér (wow).

Az ékszert egyébként Diana 1996-os ausztráliai útján viselte először, színesben megnézve pedig tuti, hogy te is teljesen beleszeretsz a gyűrűbe, hiszen elképesztően különleges és gyönyörű.

Us Getty Images

Azt pedig be kell látnunk, hogy Diana és Meghan valószínűleg nagyon jól kijönnének egymással, így ez a gyűrű nem is kerülhetett volna jobb helyre!

Még több

Sztárhírek