7 sztár, akit mindenki tininek néz, pedig már rég felnőtt

Simán elmennek kamaszoknak is bármilyen filmben vagy sorozatban.

Asa Butterfield

A Sex Education sztárja 23 éves, és bár már legálisan ihat az egész világon, mégis biztos, hogy elkérnék Amerikában (is) a személyijét. Ezért is olyan simán hihető, hogy jelenleg egy 16 éves srácot alakít a Netflix sorozatában.

Fotó: US Getty Images

Bianca Lawson

Bianca Lawson az igazi örökifjú: konkrétan 20 éve tinédzsereket alakít különböző sorikban. A ’90-es években kezdte a karrierjét, 14 évesen, aztán 10 évvel később továbbra is gimibe jártak a karakterei, 10 évre rá szintén. 33 éves volt, amikor Emily barátnőjét játszotta a Pretty Little Liarsben, most pedig már 41 éves és még mindig letagadhatna vagy két évtizedet.

Fotó: US Getty Images

Tom Holland

Mindenki kedvenc Pókembere nagyon meggyőzően játssza a 15-16 éves Peter Parkert. Olyannyira, hogy senkinek sem jutott eszébe a debütálásakor, hogy nem egy valódi kamaszt válogattak be a szerepre. Pedig Tom már 24 éves!

Fotó: US Getty Images

Nicola Coughlan

A Derry Girls című elképesztően vicces netflixes sorozatban nagyon odafigyeltek arra, hogy igazi tinédzsereknek tűnjenek a gimis karaktereket megformáló színészek. Ezért általában a húszas éveikben járnak a sori sztárjai, kivéve Nicola Coughlant. Bár a színésznő tűnik a legfiatalabbnak, mégis ő a legidősebb – kapaszkodj meg: 33 éves!

Fotó: US Getty Images

Thomas Brodie-Sangster

Az Igazából szerelem és a Nanny McPhee – A varázsdada cuki kisfiúja, és Trónok harca, Az útvesztő-filmek és egy csomó más produkció tinisráca a születési dátuma alapján már rég kinőtt az ilyen fiatal szerepekből. A genetikája alapján viszont tuti, hogy még jó 10 évig kamaszokat fog játszani, holott már elmúlt 30 is.

Fotó: US Getty Images

Cole Sprouse

A Riverdale Jugheade ugyebár gimnazista, a sorozat elején úgy 16-17 éves lehetett. Cole Sprouse viszont már az első évad idején is 24 volt (most már 28). A vicces az egészben pedig az, hogy 10 évvel ezelőtt a Zack és Cody életében volt rész, mikor már Cody is pont annyi idős volt, mint Jughead.

Fotó: US Getty Images

Ashleigh Murray

Oké, tényleg nem hiszi senki, hogy a Riverdale-ben valódi tinédzserek alakítják a gimiseket, de Asleigh Murray nem tűnik sokkal idősebbnek, nem? Hát el kell, hogy keserítsünk: a színésznő már elmúlt 32 éves!

Fotó: US Getty Images

Még több

Sztárhírek