Zac Efron máris eljegyezte a barátnőjét?

Ez gyors volt!

Zac Efron máris eljegyezte a barátnőjét?

Zac Efron hosszú évek óta éli az agglegények életét, és az elmúlt 10 évben nem is igazán volt egyetlen egy hosszútávú kapcsolata sem. Úgy tűnik azonban, hogy a szexi színész belehúzott a dolgokba, és eldöntötte, hogy 2020-ban megváltoztatja az egész eddigi életét.

Először Los Angelesből egyik pillanatról a másikra Ausztráliába költözött, majd két percre rá már össze is jött egy modellel, Vanessa Valladaresszel, akivel úgy tűnik, hogy még a fénysebességnél is gyorsabban halad a kapcsolatuk. Vanessa nemrég például extra cuki módon meglepetés bulit szervezett Zac 33. szülinapjára, az ott lévőknek pedig teljesen egyértelmű volt, hogy a két fiatal elválaszthatatlan:

„Egyszerűen tündéri ez a lány, nagyon szereti Zacet, és fordítva. Gyönyörűek együtt, látszik rajtuk, hogy teljesen egymásra vannak kattanva! – mondta akkor egy forrás, ám nagyon úgy tűnik, hogy ezen bizonyos bulin nem csak ennyi történt. Egy másik forrás ugyanis elárulta, hogy Zac már egy gyűrűt is adott Vanessának:

„A buli után adta oda Zac a gyűrűt. Nem mondtak róla sokat, de teljesen egyértelmű volt, hogy ez egy nem hivatalos eljegyzési gyűrű. A kapcsolatuk nagyon komoly, már házasságról és babanevekről beszélnek folyamatosan!”

Zac ezek szerint végre megtalálta az igazit? Mi nagyon drukkolunk nekik, és reméljük, hogy hamarosan hivatalosan is bejelentik az eljegyzést!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek