Scarlett Johansson férjhez ment, méghozzá a legnagyobb titokban

Semmi poszt, sem Insta-story, csak ő, a férje, plusz a szűk család.

Scarlett Johansson férjhez ment, méghozzá a legnagyobb titokban

Scarlett Johansson és férje, Colin Jost olyannyira nem verték nagydobra egy héttel ezelőtti esküvőjüket, hogy ha a Meals on Wheels America nem ad róla hírt egy cuki Insta-posztban, talán hónapokig nem is jut tudomásunkra a dolog.

„Örömmel jelentjük be, hogy Scarlett Johansson és Colin Jost hétvégén egy meghitt ceremónia keretén belül házasodtak össze szűk családi körben, szigorúan betartva a biztonsági óvintézkedéseket” – a pár egyébként ezzel egy időben engedélyt adott, hogy a posztot felhasználva a Meals on Wheels America adományokat gyűjtsön az ebben az időszakban leginkább kiszolgáltatott idősebb korosztály számára.

Mint sok pár, ők is kénytelenek voltak elhalasztani esküvőjüket a koronavírus-járvány miatt, ami, ha nem tombol világszerte, valószínűleg már nyáron megtartják, tekintve, hogy 2019-ben jegyezték el egymást 2 év randizás után. Colin egyébként a SNL egyik írója, amiben Scarlett elég gyakran visszajáró műsorvezető, így ismerkedtek meg még 2017-ben. Külön vicces egyébként, hogy a SNL hétvégi adásában mindketten jelen voltak, mégsem használták ki a lehetőséget, hogy megerősítsék a hírt.

Mindenesetre szívből gratulálunk a párnak, ennél vidámabban nem is indíthatnánk a pénteket.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek