5 pont a pasid testén, amit eddig biztosan kifelejtettél az előjátékból

Indulhat a legszexibb felfedezőút?

5 pont a pasid testén, amit eddig biztosan kifelejtettél az előjátékból

Kezeskedj érte

Fun fact: a kezed az egyik legérzékenyebb pont a testeden. Merthogy tele van idegvégződésekkel – nem véletlenül fáj már egy random papír alattomos vágása is. Ahhoz, hogy kimaxold ezt az erogén zónát, nem kell mást tenned, csak fogd a pasi tenyerét a kezed közé és az ujjad hegyével lágyan simíts végig a külső vonalán. Csókolgathatod is a tenyerét, de az ujjait se hagyd ki a buliból! Vedd a szádba őket és kényeztesd úgy, mintha már sokkal délebbre járnának az ajkaid.

Elhanyagolt hajlat

Fogadjunk, hogy sosem gondoltál volna rá, de a térdhajlat is elképesztően fontos részévé válhat az előjátéknak. A bőr itt extravékony, plusz idegekkel teli, úgyhogy megéri figyelmet fordítani rá. Ha még épp nyilvános helyen vagytok, és felkeltenéd a srác érdeklődését, akkor is elkezdhetsz a térdhajlatával játszani. Óvatosan simogasd a területet, amit aztán kicsit felturbózhatsz kicsit erőteljesebb érintésekkel, amikor már javában akcióztok.

Ámor nyila

Tudtad, hogy az az apró mélyedés az ajkaid felett szintén erogén zóna? Bizony, már a neve is erre utal: Ámor-ívnek vagy philtrumnak is hívják – ez utóbbi szerelmi bájitalt jelent latinul! Hogy ezt a részt is bevond az előjátékba, elég, ha egy nagyon apró csókot lehelsz rá, pont mielőtt a nyelveddel végigsimítod a mélyedést, hogy eljuss a felső ajkáig.

Pont ott

Van egy rejtett akupresszúrás pont az ember lábán, ami konkrétan a nemi szervekkel áll összeköttetésben. A srác bokája és sarka közötti kis mélyedésről van szó (tudod, ez az a rész, amit folyton feltörnek az új cipők). Ezt megnyomva plusz energiát szabadítasz fel a pasiban, ami extra élvezetet generál. Ha igazán a mennyországba akarod repíteni a szerelmed, olyankor nyomd be a varázsgombot, amikor már csak pillanatok választják el a nagy O-tól.

Nyakas kérdés

Nyilván szinte az elsők között csókolod meg a barátod nyakát, ha be szeretnéd indítani, de azt tudtad, hogy nemcsak az oldala vagy a hátuja, hanem az eleje is éppolyan érzékeny? Nem vicc, a férfiak ádámcsutkája szenzációsan hasznosítható az előjáték során. Ennek a magyarázata megint csak a kínai orvoslásban keresendő, ugyanis a pajzsmirigy (közvetlenül az ádámcsutka alatt) szintén össze van kötve a nemi szervekkel…Furán fog hangzani, de ha  miközben ő a hátán fekszik, te pedig nekiállsz kicsit szopogatni az ádámcsutkáját (persze ne gyakorolj rá túl nagy nyomást), és a nyelveddel körözve megkeresed ezt a bizonyos pontot, garantált a siker.

Még több

Sztárhírek