Brad Pitt volt barátnője reagált a szakításukra

Ha ezután összezavarodsz, az teljesen érthető!

Brad Pitt volt barátnője reagált a szakításukra

Helló, ez itt Hollywood kedvenc valóságshow-ja, a Kivel jár és szakít Brad Pitt! A sztoriban legutóbb ott tartottunk, hogy miután az évek óta szingli színész összejött a fiatal Angelina Jolie hasonmással, Nicole Poturalskival, kiderült, hogy a modell nyitott házasságban él férjével, akit állítólag egyáltalán nem zavar, ha a felesége másokkal is jár (az egy dolog, hogy más nem zavarja, na de Brad Pitt se?!).

Aztán amilyen gyorsasággal indult el a szerelem, olyan nagy sebességgel zuhant a szakadékba, a Page Six szerint ugyanis a kapcsolat hivatalosan is véget ért. És persze, ahogy az ilyenkor lenni szokott, a lelkes fanok azonnal elárasztották a modell Instáját a szakítással kapcsolatos véleményükkel, amelyek többsége kicsit sem volt kedves vagy együttérző.

A rengeteg negatív komment mellett viszont voltak páran, akik felvetették azt az őrült ötletet, hogy talán nem kéne mindent elhinni, amit az ember a neten olvas, és még az is lehet, hogy Nicole és Brad nem is szakítottak. A legnagyobb meglepetés viszont csak ezután jött, a modell ugyanis úgy döntött, hogy reagál az egyik ilyen biztató hozzászólásra:

„Nagyon szépen köszönöm ezeket a kedves szavakat! Muszáj beismernem, hogy akármilyen vastag bőre van az embernek, a gyűlölködő szavak akkor is meg fognak karcolni…

Az viszont talán sokatmondó, hogy Nicole pont arra az egy hozzászólásra reagált, amiben arról volt szó, hogy a modell és Brad talán nem is szakítottak… Most akkor… Mi is van?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek