Lily Collins végre reagált az Emily Párizsban kritikáira

Megtörte a csendet a színésznő.

Lily Collins végre reagált az Emily Párizsban kritikáira

Nagy port kavart a neten a Netflix legutóbbi nagy dobása, az Emily Párizsban című sorozat, ami a Szex és New York-hoz hasonlóan a fiatal nőket hivatott megszólítani. A legtöbb sorozatfüggő ugyanis nagyon utálta, a többség arra panaszkodott, hogy a sztori nem életszerű, ráadásul minden epizódot átjárnak a béna klisék és sztereotípiák. Utóbbi miatt előbb a francia főváros lakói, majd a chicagóiak is kiakadtak.

A főszereplő, Emily Coopert alakító Lily Collins mostanáig nem reagált a sok-sok negatív kritikára, a napokban azonban interjút adott a Vogue Arabiának. A beszélgetés során pedig elárulta, hogyan hatott rá az a sok-sok nem túl kedves komment, amit az interneten olvasott az utóbbi hetekben.

„Bármilyen megsemmisítő tud lenni, amikor ezeket olvasom, ajándék is: így képes vagyok fejlődni” – mondta a magazinnak Lily, aki szinte teljesen biztos benne, hogy a vegyes fogadtatás ellenére lesz második évad az Emily in Paris-ből.

A színésznő azt ígérte, ha ez tényleg megvalósul, akkor ezúttal még szorosabban együtt fog működni a készítővel, Darren Starr-ral, illetve a producerekkel is. A Netflix amúgy még nem jelentette be, hogy a sori kasza vagy kasszasiker, de mivel elég nagy lett körülötte a felhajtás, tényleg van esély a folytatásra.

Neked mi a véleményed az Emily in Paris-ről?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek