Margot Robbie még sosem volt ilyen szexi!

Erre nem számítottunk…

Margot Robbie még sosem volt ilyen szexi!

Oké, abban megegyezhetünk, hogy Margot Robbie alapjáraton is gyönyörű és szuper dögös, idén halloweenkor azonban egy egészen új szinte emelte a szexiséget. A színésznő gyakorlatilag a Spice Girls legsikeresebb időszakát elevenített fel azzal, hogy magára húzta Geri Halliwell ikonikus Union Jack ruháját, felvett hozzá egy tűzpiros platform csizmát és még a haját is átfestette vörösre. Az összkép tökéletes lett, az Instagramra feltöltött képen nehéz megállapítani, hogy a valódi Ginger Spice-t látjuk-e, vagy a Volt egyszer egy Hollywood sztárját.

A fotót persze a fanok is imádták, többen is megjegyezték, hogy Margot ezzel gyakorlatilag meg is nyerte az idei Halloweent. Ezzel pedig mi is teljesen egyetértünk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Margot Robbie (@margotrobbie) által megosztott bejegyzés, Nov 2., 2020, időpont: 9:55 (PST időzóna szerint)

Érdekesség, hogy egyébként maga Margot is egy csomó csajszit szokott inspirálni halloweenkor. A 2016-os Suicide Squad – Öngyilkos osztag bemutatása óta minden évben rengeteg vannak, akik a szexi Harley Quinn-nek öltöznek be. Erről amúgy a színésznő is beszélt még 2017-ben:

„Sok barátom pont Harley Quinn-nek öltözött halloweenkor. Volt, aki előző este még sms-ben kért segítséget, hogy biztos tökéletes legyen a jelmeze!”

Még több

Sztárhírek