Justin Bieber rengeteget szenvedett a karrierje elején

Nagyon durva dolgot árult el…

Justin Bieber rengeteget szenvedett a karrierje elején

Justin Bieber gyakorlatilag a szemünk előtt nőtt fel, hiszen alig volt 13 éves, amikor berobbant a köztudatba. A hirtelen jött siker azonban érthető módon megviselte a fiatal Justint, ez pedig a karrierje kezdeti éveiben komoly problémákat okozott a számára. Az énekes legújabb dokumentumfilmjében (Justin Bieber: Next Chapter) teljesen őszintén mesélt erről az időszakról.

„Milliók vettek körül, mégis magányosnak éreztem magam. Úgy éreztem, hogy senki nem ért meg. Olyan sokan bántottak. Totál ismeretlenek is folyamatosan beszólogattak, olyanokat mondtak, hogy úgy nézek ki, mint egy lány, hogy szívás a zeném. Jó lett volna, ha mindezt figyelmen kívül tudtam volna hagyni, de nem ment” – mesélte Justin a filmben majd azt is hozzátette, hogy a sok gyűlölet és bántás, amit kapott, az arra is hatással volt, hogy ő maga hogyan bánt másokkal. Mint mondta, „a megbántott emberek maguk is bántanak másokat.”

Ezután arra is kitért, hogy életének ebben a sötét időszakában még az öngyilkosság is megfordult a fejében. A dokumentumfilm megjelenése után a rajongók aggódó üzenetek ezreivel kezdték bombázni Justint, aki  Twitter-oldalán válaszolt is és azt írta, hogy az utóbbi 8 hónap a gyógyulás időszaka volt, most már boldog és egészséges.

Még több

Sztárhírek