Kiderült, mikor jön ki a Riverdale 5. évada

És közelebb van, mint gondolnád!

Kiderült, mikor jön ki a Riverdale 5. évada

Hihetetlen, de már az ötödik évadnál jár az egyik kedvenc sorozatod, bár jó ideig félő volt, hogy a koronavírus keresztbe tesz neki. Végül a negyedik évad a szokásosnál rövidebbre sikerült és az ötödik kör kezdetét is folyamatosan tologatták. Most viszont végre bejelentette a Netflix, hogy mikor láthatod újra együtt a csapatot és még azt is elárulták, hogy több epizódra számíthatsz, hogy kárpótoljanak az előző évad kurtasága miatt!

Mivel a mostani lezárásból érezhetted, hogy nincs teljesen kidolgozva – ami igaz is, hiszen le kellett állni a forgatásokkal – ezért ezekre az elvarratlan szálakra most biztosan pont kerül. A showrunner, Roberto Aguirre-Sacasa elárulta, hogy a történethez a Riverdale Hightól való elköszönésnél térünk vissza, majd 7 évet ugrunk az időben előre. Azt is tudni lehet, hogy a keménymag, tehát Lili Reinhart, Cole Sprouse, Madelaine Petsch, Camila Mendes és KJ Apa szerepelni fog az új évadban is és néhány korábbi karakter is feltűnik, akik sokkal nagyobb port kavarnak majd, mint eddig (esélyes, hogy ez Cherly Blossom és Toni Topaz szerelmébe kerül majd). Sajnos trailert még nem láthattunk a sorozat folytatásáról, viszont a legfontosabba infót most eláruljuk!

Tollat és naptárat elő: 2021. január 21-én startol a Riverdale 5. évada! Még egy ok, amiért várhatod, hogy végre véget érjen 2020…

via GIPHY

Még több

Sztárhírek