Új taggal bővült Shawn Mendes és Camila Cabello családja

Nem fogsz tudni betelni vele, annyira cuki!

Új taggal bővült Shawn Mendes és Camila Cabello családja

Shawn Mendes és Camila Cabello kapcsolata két évvel ezelőtt kezdődött, közös daluk hatalmas sikere idején (persze, hogy a Senoritáról van szó!), szerelmük pedig azóta egyre erősebb és erősebb, amire a legnagyobb bizonyíték, hogy – sok sztárral ellentétben – még a karantén sem tudta szétválasztani őket.

A két fiatal szupersztár nem meglepő módon eddig is jó eséllyel pályázott arra, hogy ők legyenek Hollywood legcukibb sztárpárja, a továbbiakban viszont kijelenthetjük, hogy ez a cím már teljes mértékben az övék.

Az énekesek ugyanis úgy döntöttek, hogy egy szinttel komolyabbra fordítják a kapcsolatukat, és egy hihetetlenül cuki taggal bővítik a családjukat, egy édes golden retriever kutyus személyében.

Az új kedvencüket Shawn Instáján mutatták meg az énekes cirka 56 és fél milliós követőtáborának, amitől persze azonnal felrobbant a net. A posztban ráadásul több kép és videó is szerepel, a mi favoritunk pedig egyértelműen az, ahol Shawn épp vezet, a kocsi hátsó ülésén pedig Camila cukiskodik az újdonsült családtagjukkal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shawn Mendes (@shawnmendes) által megosztott bejegyzés, Nov 3., 2020, időpont: 4:09 (PST időzóna szerint)

A kutyusnak egyébként a Tarzan nevet adták, aminek a háttérsztoriját még egyelőre nem tudni, de ha továbbra is ilyen lelkesen posztolnak róla, akkor tuti, hogy nemsokára ki fog derülni!

Még több

Sztárhírek