Britney Spears örökre meg akar szabadulni az apjától

Hatalmas lépésre szánta el magát.

Britney Spears örökre meg akar szabadulni az apjától

Bár Britney Spears legutóbbi videójában azt állította, hogy boldogabb, mint valaha, a küzdelmet, hogy kikerüljön apja gyámsága alól továbbra sem adta fel. Sőt, ezúttal még egy lépéssel tovább ment.

Eddig azért ment a harc, hogy ne a sztár apja, Jamie Spears legyen az egyetlen felügyelője Britnek, aki egy Bessemer Service Trust nevű szervezetet is megbízna – elsősorban a pénzügyeivel. Most viszont a TMZ megtudta, hogy ez már nem lesz elég az énekesnő számára: teljesen ki akarja hagyni apját az ügyeiből.

A TMZ úgy tudja, hogy Britney az októberi események után jutott erre a döntésre, miután a menedzsere hirtelen kilépett. Jamie pedig az énekesnő tudomása és mindenféle konzultáció nélkül felvette az új embert. Úgyhogy Britney most arra adott be kérelmet a bíróságra, hogy a Bessemer legyen az egyetlen, aki kezeli az ügyeit, Jamie pedig ne lehessen a gyámja.

Britney egyébként 2007 óta szorul gyámság alá, amikor a mentális gondjai kezdődtek, a fanok pedig azóta is hihetetlenül aggódnak érte: a #FreeBritney-mozgalom például azért kampányol, hogy végre a saját lábára állhasson. Jamie viszont úgy gondolja, a lányának az a legjobb, ha nem kerül ki a felügyelete alól.

Még több

Sztárhírek