Kylie és Kendall Jenner egy teljes hónapja szóba sem állnak egymással

PS: az élet túl rövid egy ilyen hosszú cicaharchoz.

Kylie és Kendall Jenner egy teljes hónapja szóba sem állnak egymással

Testvérek, szövetségesek, barátnők – legalábbis azok voltak. Kylie és Kendall Jenner ugyanis nagyon csúnyán összevesztek néhány hete. Ha lemaradtál volna az ominózus csajháborúról, amit egy ruha (mi más?) robbantott ki, vagy egyszerűen csak homályosak a részletek, képbe hozunk.

Szóval: Kris Jenner úgy döntött, hogy lányaival együtt lazul egyet Palm Springs-ben. Csakhogy Kendall szó szerint értette a lazulást, ezért kizárólag lezser cuccokkal készült, ami nyilván nem állja meg a helyét egy sikkes vacsin, amire a csajok valójában készültek. Még jó, hogy Kourtney félretett egy ruhát Kendallnek, amit Kyle azzal a lendülettel le is nyúlt. Ez – egyébként teljesen érthetően – elég mélyre szaladt nővérében, amit csak tovább fokozott, hogy Kylie később nem volt hajlandó hazáig vinni Kendallt. Amiből – és ez az ügy kevésbé érthető és elfogadható része, legalábbis szerintünk – akkora balhé lett, hogy a lányok végül megütötték egymást.

A Keeping up with the Kardashians legújabb előzetese alapján pedig úgy tűnik, a harc ezzel nem zárult le, a lányok ugyanis ahelyett, hogy kibékültek volna, hallgatással tiltakoznak egymás ellen. Az előzetesben összevágott telefonbeszélgetésben, ami Kris Jenner, Khloé, Kim és Kendall között zajlott, a modell elejtette, hogy Kylie azóta hozzá sem szól, ami meglehetősen ritka húzás tőle, tekintve, hogy egy teljes hónap telt el így.

Erre a testvérek megpróbálták meggyőzni, hogy kérjen bocsánatot, hiszen ő ütött először, ami Kendall szerint nonszensz, vagyis nem ő osztotta ki az első pofont és különben is, szerinte Kylie-nak speciális segítségre van szüksége. És bár a család minden egyes tagja osztja a véleményt, miszerint az élet túl rövid egy ilyen buta balhéhoz, egyelőre nem úgy tűnik, hogy bármelyik fél is hajlandó lenne bocsánatot kérni.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek