Diana hercegnő testvére szívszorító képet osztott meg magukról

Nagyon édes, mégis van benne valami fájdalmas…

Diana hercegnő testvére szívszorító képet osztott meg magukról

Diana hercegnő 23 évvel ezelőtt hunyt el egy párizsi autóbalesetben, a tragédia idején csupán 36 éves volt. Bár ekkor már nem volt a királyi család tagja, végül királynéknak kijáró temetést kapott, majd családja, a Spencerek birtokán helyezték végső nyugalomra. Öccse, a most 56 éves Charles Spencer a napokban emlékezett meg róla, közösségi oldalán mutatott magukról egy édes gyerekkori fotót.

A kép 1967-ben készült, vagyis Diana hercegnő körülbelül 6 éves rajta, az öccse, Charles pedig 3 éves. A kis Diana Frances Spencer rózsaszín, csíkos ruhácskát visel és nagyon komoly arcot vág, míg kisöccse huncutul mosolyog kék rövidnacijában és ingjében.

A fotó persze nem maradt észrevétlen, rövid időn belül több ezer lájkot kapott, de kommentek is érkeztek bőséggel.

„Igazi hercegnő volt, kívül-belül” – írta egy rajongó.

„Atyaég, Spencer gróf ez egy gyönyörű kép magáról és Diana hercegnőről. Köszönöm, hogy megosztotta velünk!” – tette hozzá egy másik fan.

„Diana csodálatos ember volt, a mai napig sokak példaképe. Köszönjük, hogy megosztotta a fotót!” – írta meg a véleményét egy harmadik netező.

„Diana hercegnő imádni való nagytestvérnek tűnik a képen. Mindig szeretni fogjuk, és soha nem felejtjük el!” – szomorkodott valaki más.

Még több

Sztárhírek