Khloé Kardashian a saját megcsalásával viccelődött, nagyon rosszul sült el

Igazán kínos pillanatoknak lehettek szemtanúi a Kardashian-fanok.

Khloé Kardashian a saját megcsalásával viccelődött, nagyon rosszul sült el

Biztosan emlékszel még, mekkora botrány volt abból, amikor kiderült, Khloé Kardashian kislányának apja, Tristan Thompson összekavart Kylie Jenner legjobb barátnőjével, Jordyn Woodsszal. A pasit akkor dobta a sztár, ezután pedig egy ideig egyedül nevelte közös gyermeküket, True-t. Végül azonban valamilyen rejtélyes okból kifolyólag úgy döntött, visszafogadja a hűtlen NBA-játékost, és a fanok legnagyobb meglepetésére nemrég ismét összejöttek.

A tüske azonban úgy tűnik, megmaradt, Khloé ugyanis a Keeping Up With The Kardashians legújabb epizódjában többször is beszólt Tristannek a megcsalás miatt.

Az első jelenetben ő és Tristan FaceTime-on beszélnek, ekkor ugyanis éppen nem lehettek együtt, mert Khloé koronavírustesztje pozitív lett, ezért karanténba vonult. A beszélgetés egy pontján Khloé elővett egy kispárnát, amit ő készített, majd azt mondta:

„Ő itt Karantina, tudom, mennyire szeretsz más nőket szóval…”

Ha ez nem lett volna elég cikis, később ismét felhozta Tristannak a dolgot. Amikor Khloé felpróbált egy szemüveget, a pasija azt mondta, olyan, mint egy diáklány, aki csalni fog a teszten. Erre a celeb rávágta:

„Istenem, de jó, hogy azt mondtad, hogy egy teszten fog csalni!”

A fanoknak annyira nem jött be, amit láttak, hogy azonnal elöntötték a netet azok a posztok, amikben arról írnak, hogy jobb lenne, ha erről már nem beszélnének, különösen nem nyilvánosan. Inkább döntsék el, hogy együtt akarnak-e lenni a történtek után, ha pedig arra jutnak, hogy igen, akkor lépjenek tovább…

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek